اسلام آباد،کابل ( پژواک، ١٣ ميزان ٩١): مسؤولين نظامى افغانستان و پاکستان در مورد حملات مرز مشترک و موضوعات ديگر صحبت نمودند.
در اعلاميه ايکه به تاريخ ١٣ ميزان از طرف دفتر روابط عامه ارتش پاکستان ( آى ايس پى آر) به نشر رسيده ، آمده که يک هيئت افغانستان به رهبرى بريد جنرال افضل امان قوماندان اوپراسيون وزارت دفاع افغانستان به اسلام آباد آمده است.
منبع علاوه نموده است که هيئت افغان روز گذشته با جنرال اشفاق نديم احمد قوماندان عمليات نظامى ارتش پاکستان ملاقات نمود.
در اعلاميه گفته شده است،که هيئت افغان به اساس دعوت ارتش پاکستان به اسلام آباد آمده و روى مشکلات موجود در مرز مشترک و ادعاهاى حملات پاکستان بر خاک افغانستان مفصلاً صحبت به عمل آمد.
در اعلاميه ارتش پاکستان ادعا شده است، که تروريستان در ولايات کنر و نورستان افغانستان مخفيگاه دارند و از آنجا بر ارتش و نيروهاى امنيتى ديگر در خاک پاکستان حمله نموده و دو باره به افغانستان فرار ميکنند.
در اعلاميه به نقل از جنرال نديم رئيس هيئت پاکستانى نوشته شده است: (( ارتش پاکستان صرف زمانى دست به حمله متقابل زده است، که تروريستان بر قريه هاى سرحدى و پوسته هاى نظامى آنها حمله نموده و دو باره به طرف مرز مشترک فرار نمايند. ))
ارتش پاکستان در اين نشست ادعا نموده است،که تا حال از خاک افغانستان ١٣ حمله صورت گرفته ، که حمله ا خير به تاريخ ٢٣ اگست صورت گرفته بود.
ارتش پاکستان ادعاهاى را رد نمود، که گويا آنها بر نيروهاى افغان و يا مردم ملکى حمله ميکنند و به آنها تلفات وارد ميکنند.
در اعلاميه آمده است که در نشست يادشده روى موضوعات ديگر سرحدى نيز مفصلاً بحث صورت گرفت.
قوماندان عمليات نظامى ارتش پاکستان از هيئت افغان قدردانى نموده،که دعوت آنها را پذيرفته و دراين نشست فيصله به عمل آمد، که به چنين نشستها ادامه خواهند داد.
جنرال دولت وزيرى معاون سخنگوى وزارت دفاع افغانستان سفر هيئت به پاکستان را تائيد نمود، اما در اين مورد معلومات بيشتر نداد.
وزراى دفاع و امور داخله و گل آغا شيرزى والى ننگرهار سه روز قبل به ولسوالى گوشته سفر نموده و هوشدار دادند که اگر اين مشکل از طريق مذاکرات حل نگرديد، آنها به واکنش نظامى دست خواهند زد.