کابل ( پژواک ١٧سرطان ٩٢): صبح امروز يک دختر ، متعلم صنف يازده هم ليسۀ آرياناى شهر کابل، در صحن مکتب با ضرب چاقو زخمى شده، اما کسى که اين دختر را به چاقو زده است، هنوز شناسايى نگرديده است .
اين مطلب را نجيب الله کامران رييس معارف شهر کابل به آژانس خبرى پژواک بيان نموده گفت که پوليس تحقيقات خود را آغاز نموده، اما تا حال کسى را در ارتباط به قضيه بازداشت نکرده است .
وى گفت که دختر زخمى شده با خواهر و دختر کاکايش حوالى ساعت ٦:٤٠ صبح امروز به مکتب رفته و به خواست خواهرش هر سه تن يادشده به ساحۀ نزديک تشناب هاى مکتب که اتاق نگهبان مکتب نيز در نزديکى آن قررا دارد، رفته اند.
وى گفت که هر سه دختر يادشده شاگردان صنف يازده هم ليسۀ آريانا مى باشند.
به اساس معلومات کامران، دختر يادشده در نزديکى تشناب از پشت سر به ضرب چاقو زخمى شده و سپس پوليس به ساحه رفته و دختر زخمى شده را به شفاخانۀ عاجل ابن سينا انتقال نموده است .
کامران مى گويد که زخم اين دختر سطحى مى باشد و وضعيت صحى او خوب است.
به اساس معلومات منبع، نگهبان مکتب گفته است ، کسى که دختر را مورد ضرب چاقو قرار داده ، نديده است .
کامران مى گويد که تا حال عامل قضيه شناسايى نشده و دختر زخمى شده نيز يک بار دخترى بنام زرمينه ، سپس خواهرش و بعدا دختر کاکايش را متهم بر حمله بر وى نموده است.
به گفتۀ وى ، اين دختر در حالى گفته است که زرمينه هم صنفى وى مى باشد که بنام زرمينه شاگردى در صنف يازده هم اين ليسه وجود ندارد.
پژواک تلاش نمود تا در مورد اين قضيه با حوزه دوم امنيتى و قوماندانى امنيه گفت و گو نمايد اما تماس با آنها برقرار نشد.