Language

تانکر تيل در شاهراه بغلان- کابل حريق گرديد

پلخمری (پژواک،٥عقرب ٩٢): يک تانکر تيل در شاهراه بغلان- کابل در حملۀ مسلحانه حريق شد و چهار سرباز پوليس نظم عامه، بر اثر انفجار ماين جراحت برداشت.

عبدالعليم حيدرى ولسوال خنجان ولايت بغلان ميگويد که اين تانکر، تيل را از شيرخان بندر کندز به کابل انتقال ميداد که ساعت ٢:٠٠ شب گذشته در گولايى چهارمغزک سالنگ شمالى، از راه دور مورد حمله قرار گرفت.

وى به آژانس خبرى پژواک گفت که تانکر، مربوط يک شرکت خصوصى بوده و تمام تيل آن حريق شده است.

ولسوال خنجان، مقدار تيل را مشخص نکرد؛ اما تانکرها تا ٣٥ تُن تيل را حمل ميکنند.

حيدرى افزود که طالبان، اين تانکر را از کوه هدف قرار داده و فرار نموده اند.

در يک رويداد ديگر، يک موتر رينجر پوليس نظم عامه در شهر قديم بغلان مرکزى، با ماين کنار سرک برخورد نمود.

جاويد بشارت مسوول مطبوعات قوماندانى امنيۀ بغلان ميگويد که در اين انفجار که صبحگاهان امروز رُخ داد، چهار پوليس جراحت برداشته است.

داکتر خليل نرمگوى مسوول بخش جراحى شفاخانۀ بغلان مرکزى ميگويد که دو پوليس، به علت جراحات شديد، جهت تداوى به شفاخانۀ ولايت کندز منتقل گرديده است.

اما ذبيح الله مجاهد سخنگوى طالبان ادعا ميکند که دراين انفجار، دو پوليس کشته شده و شش تن مجروح گرديده و موتررينجر تخريب گرديده است.

وى مدعى است که طالبان مسلح، دو شب قبل دو کارمند امنیت ملى را در بغلان مرکزى نيز به قتل رسانده اند؛ اما مردم و مسوولان امنيتى ميگويند که اين دو فرد ملکى، پدر و پسرى بودند که از مهمانى به خانه برميگشتند که مورد حملۀ مسلحانه قرار گرفتند.

صدها تن، ديروز در اعتراض به قتل اين دو تن  مظاهره نمودند و شاهراه کندز- بغلان را سه ساعت به روى ترافيک مسدود کرده و خواستار تامين امنيت و دستگيرى قاتلان بودند.

 

Related Topics