چغچران (پژواک ٧ حوت ٩٢): شوراى ولايتى غور دروازۀ خود را به حمايت از نيروهاى امنيتى مسدود نمود.
فضل الحق احسان، رييس شوراى ولايتى غور به آژانس خبرى پژواک گفت، که آنها سر از امروز از کار دست کشيده و از حرکت هاى مدنى مردم غور و ساير ولايات در حمايت از نيروهاى امنيتى و تقبيح عاملان کشتار سربازان اردوى ملى در ولايت کنر حمايت ميکنند.
وى افزود، که دولت بايد به نيروهاى امنيتى و خانواده هاى سربازان کشته شده توجه کند.
رييس شوراى ولايتى غور از دولت خواست که در برابر دشمنان کشور، که مردم را مى کُشند و برنامه هاى بازسازى را مختل مينمايند، موقف قاطع بگيرد.
احسان گفت، که دروازۀ شوراى ولايتى تا زمانى مسدود خواهد بود که خواست هاى آنها برآورده شود.
اين در حالى است که در دو روز گذشته هزاران تن در شهر چغچران مرکز ولايت غور، به حمايت از نيروهاى امنيتى و تقبيح قتل سربازان اردوى ملى در ولايت کنر، گردهمايى و راهپيمايى نموده و دکانهاى شهر را بسته بودند.
چهار شب قبل ٢١ سرباز اردوی ملی، در حملۀ مخالفین مسلح در ولسوالی غازی آباد ولایت کنر کشته شد و ٨ تن دیگر مفقود اند.
بعد ازين رويداد، مردم در برخى از ولايات به شمول کابل، گردهمايى و راهپيمايى نموده و عاملان آنرا دشمنان مردم افغانستان خوانده اند.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP