Language

از حملات راکتى بر شهر فيض آباد جلوگيرى شد

فيض آباد،چاريکار(پژواک،١٠اسد۹۴): مسوولان امنيت ملى، ٢٣ ماين BM1 را که آمادۀ انداخت برشهر فيض آباد مرکزولايت بدخشان بود، کشف و خنثى نمودند و يک کارمند امنیت ملی کاپیسا در ولایت پروان به قتل رسيد.

يک منبع امنيت ملى بدخشان، به آژانس خبرى پژواک گفت که اين ماين ها در درۀ جوزگون در پنج کيلومترى شهر فيض آباد توسط طالبان آمادۀ فيربود، که امروزتوسط موظفين امنيت ملى کشف، خنثى و ضبط گرديد.

منبع افزوده است که طالبان، اين ماين ها را از ولسوالى هاى وردوج و جُرم به اين ساحه آورده و قصد کشتارشهريان فيض آباد را داشتند.

به گفتۀ منبع، تاحال در رابطه کسى بازداشت نگرديده و تحقيقات در زمينه جريان دارد.

عبدالکريم باشندۀ فيض آباد ميگويد که باکشف اين ماين ها، از حملات راکتى برشهر و تلفات مردم جلوگيرى شده است.

وى گفت: "شهريان فيض آباد در فضاى امن زندگى ميکنند و هرکسى که بخواهد زندگى امن مردم را برهم بزند، دشمنان مردم هستند."

مخالفان مسلح تا حال دراين رابطه چيزى نگفته اند.

گفتنى است که مخالفان مسلح در ولسوالى هاى وردوج و جُرم فعاليت داشته و يک مرکز نظامى دولت در منطقۀ تيرگران وردوج از ١٠ روز بدينسو در تصرف آنها قرار دارد.

دريک رويداد ديگر، یک کارمند امنیت ملی ولايت کاپیسا در ولایت پروان کشته شد.

مل پاسوال محمد زمان مموزی قوماندان امنيۀ پروان، به پژواک گفت که اين کارمند امنيت ملى، شب گذشته در منطقه تتمدره مرکز پروان با کمین مخالفان مسلح مواجه گرديد و درجريان درگیرى به قتل رسيد و یکتن از مخالفان مسلح نيز زخم برداشت.

وى علاوه کرد که بازرسى نیروهای امنیتی در منطقه آغاز شده تا عاملان قضیه بازداشت شوند.

login or register a new account.