زرنج (پژواک،١٧دلو٩٤): مردم ولايت نيمروز، از مشکلات انترنتى شکايت نموده، ميگويند که شبکه هاى مخابراتى، خدمات انترنتى درست ارايه نکرده و با پول مردم تجارت ميکنند.
به گفتۀ آنان، زمانى که مى خواهند انترنت يكى از شبكه هاى مخابراتى را فعال سازند، پول آن را گرفته و حتى صفحۀ انترنت را باز نمى كند.
غلام دستگير، باشندۀ شهر زرنج مرکز ولايت نيمروز ميگويد که انترنت شبکه های مخابراتی، وضعیت خوبى ندارد؛ بارها جهت استفاده از انترنت اين شبكه ها پول پرداخت کرده، ولى استفاده نتوانسته است.
وى که در شهرزرنج دکان دارد، به آژانس خبرى پژواک گفت که شبكه هاى مخابراتى يک (جى بى) انترنت را به ٢٥٠ تا ٣٠٠ افغانى عرضه مى كنند؛ درحاليكه يک افغانى هم از آن استفاده نمى شود.
اين دکاندار افزود: "من انترنت تمام شبكه هاى مخابراتى را امتحان نموده ام، مثل افغان بيسيم اتصالات، روشن و ام تى ان؛ اما يک ساعت نتوانسته ام استفاده كنم، فقط با پول مردم تجارت مى کنند."
غلام سخى باشنده ديگرشهر زرنج گفت که خدمات انترتنى، خيلى ضعيف است و در انترنت كلپ ها نيز همين مشكل وجود دارد.
وى علاوه کرد: "ايميل آدرس و مطالب ارسالى دوستان در ايميل را كه به هيچ وجه نمى توان باز كرد؛ اما اگر بخواهيم فيسبوک ببينيم در پنج تا ده دقيقه، صفحه فيسبوك را در موبايل خود باز كرده نمى توانيم."
احمدخالد يكتن ازجوانان ولايت نيمروزگفت که اكنون انترنت، جهان را به يک دهكده تبديل كرده و به وسيله انترنت با هم وصل گرديده، با استفاده از انترنت، از تمام مطالب و رويداد هاى دنيا با خبر مى شوند؛ اما متاسفانه که درنيمروز از اين مزايا كمتر برخوردار هستند.
اين جوان گفت با وصفى كه در ولايات همجوار مانندهلمندو فراه، انترنت3G فعال است، ولى در نيمروز از 1G . . .
You need to subscribe to view the full article. Please login or register a new account.