ترينکوت)پژواک، ٢١ اسد ٩٥): مسوولان ورزش و بازيکنان در ولايت ارزگان مى گويند که يگانه ميدان ورزشى اين ولايت در معرض تخريب قرار دارد.
کار ساختمانى ميدان ورزشى شهر ترينکوت، حدود سه سال قبل به هزينۀ يک ميليون دالر امريکايى وزارت مبارزه با مواد مخدر آغاز و چند ماه قبل به بهره بردارى سپرده شد.
بازيکنان مرکز و ولسوالى هاى اين ولايت که با اعمار اين ميدان ورزشى خوش بوده اند؛ حالا با ابراز نا اميدى مى گويند که ميدان ورزشى به علت عدم توجه در معرض تخريب قرار دارد.
احمدشاه جواد يکى از بازيکنان شهر ترينکوت به آژانس خبرى پژواک گفت که به ساخت اين استديوم بسيار خوش بود، چرا که قبل از اين جاى مناسب براى بازى ها نداشت.
به اساس معلومات او، قبلا در خاک و گرد بازى ميکرد که اين کار باعث مريضى بعضى از بازيکنان شده بود؛ اما ايجاد اين ميدان به بازيکنان حوصلۀ جديد بخشيده است.
اما جواد مى گويد که اين ميدان به علت بى توجهى مسوولان در حالى تخريب است، چمن آن خشک شده و برخى از بخش هاى ديگر آن نيز آسيب ديده است.
نصرت الله وفا يکى از بازيکنان ولسوالى چورۀ اين ولايت به پژواک گفت، از چند روز بدنيسو براى ورزش به اين پارک مى آيد، بازى را انجام داده نمى تواند، چرا که چمن ميدان خشک شده و جاى مناسب براى بازى ندارد.
به گفتۀ او، اکثريت بازيکنان به علت خرابى هواى ميدان با مشکل مواجه ميشوند وگاه گاهى زخمى ميشود.
موصوف از مسوولان خواست که به يگانه استديوم اين ولايت توجه بيشتر نمايند.
عبدالکريم خادمزى رييس شوراى ولايتى ارزگان نيز مى پذيرد که پروژۀ ميدان ورزشى با کيفيت پايين تطبيق شده و فعلاً در حالت از بين رفتن قرار دارد.
موصوف به پژواک گفت که در حضور والى و ساير مسوولان بر کيفيت اين پروژه انتقاد و ابراز نگرانى نموده بود.
قدرت الله الفت آمر ورزش و ترتيب بدنى ارزگان نيز مى گويد که بخش هاى زياد اين ميدان در حالى از بين رفتن است و از سوى شرکت قرار دادى به شکل معيارى ساخته نشده است.
login or register a new account.