شهرکابل (پژواک، ۲۹ سبنله۹۵): نهاد ثبات ملی افغانستان، با استقبال از نهایی شدن موافقتنامۀ صلح دولت با حزب اسلامی حکمتیار، می گوید که هیچ فرد و یا گروه نمی تواند مانع روند صلح درکشور شود.
ضیاء الحق امرخیل رئیس انجمن ثبات ملی افغانستان، امروز در یک نشست خبری ضمن اعلام حمایت از موافقتنامه صلح میان حزب اسلامی و دولت گفت: "رئیس جمهور، باید چهره اشخاصی را که می خواهند مانع روند صلح در کشور شوند، به مردم معرفی نماید."
وی افزود: "گروه هایی که در روند صلح مانع ایجاد می کنند، به هیچ وجه در بین افغانها جای ندارند و این کوشش های ضد ملت آنها ناکام خواهند ماند."
به گفته امرخیل، هیچ فرد یا گروه نمی تواند مانع آرمان های دیرینۀ مردم که همانا صلح و ثبات بوده، شود؛ مردم می دانند که جنگ راه حل نیست، از جنگ خسته شده اند و حکومت باید به موضوع صلح اولویت بدهد.
رئیس نهاد ثبات ملی گفت: "ما بالای تمامی طرف های درگیر با حکومت، صدا می زنیم که بیایند و به پروسه صلح بپیوندند و از خشونت و کشتار افراد بی گناه دست بکشند."
ضیاء الحق امرخیل، در ادامه مدعی شد که برخی حلقات در داخل نظام بخاطر منافع شخصی شان تلاش دارند تا به شکل مستقیم و غیرمستقیم مانع تحقق روند صلح با حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار شوند.
وی گفت که رئیس جمهور، باید به روند صلح سرعت بخشد و کسانی را که مانع آن می شوند، افشا سازد.
رئیس نهاد ثبات ملی افغانستان، در عین حال از جامعه بین المللی خواست تا از روند صلح به رهبری افغان ها حمایت کنند.
وی گفت که کوشش های رئیس جمهورغنى در زمینه تامین صلح با حزب اسلامی به رهبری حکمتیار و فرمان اصلاح نظام انتخاباتی، گام های مثبتی برای بهبود اوضاع افغانستان است.
امرخیل افزود: "در فرمان رئیس جمهور در مورد اصلاح نظام انتخاباتی که در آن، حوزه های کوچک انتخاباتی در نظر گرفته شده است، ازنگاه عدالت به نفع تمام ملت بوده و ما از عملی شدن این سیستم حمایت می کنیم."
وی گفت که انتخابات پارلمانی آینده، نباید با مشکل روبرو شود و حکومت باید ارادۀ عملی خود را درباره روند انتخابات به مردم اعلام نماید و بعد از این، هیچ نوع بهانه یی در این زمینه قابل قبول نخواهد بود.
login or register a new account.