Language

روند کار پروژۀ ساختمانی شهرک “سنایی غزنوی” از سر گرفته شد

کابل (پژواک، ۹عقرب۹۵): وزیر شهرسازی و مسکن می‌گوید که روند کار پروژۀ ساختمانی شهرک سنایی غزنوی کابل که به دلیل مشکلات تخنیکی متوقف گردیده بود، بعد از دوسال از سرگرفته شده است.

سید سعادت منصور نادری، این موضوع را امروز در مراسمی که به مناسبت آغاز کار مجدد این شهرک و گشایش دفتر فروش آپارتمان‌های آن برگزار شده بود، بیان کرد.

وی گفت که کار ساخت این شهرک، در سال ۱۳۹۲ آغاز شد؛ اما به دلیل نبود امکانات مالی متوقف گردید و امروز از سوی حکومت و با سرمایه گذاری ۷۰ شرکت خصوصی، از سر گرفته شد.

نادری با بیان اینکه وزارت امور شهرسازى و مسکن و تصدى خانه سازى، مسوولیت نظارت از پروسۀ کار ساخت این شهرک را بر عهده دارند، افزود که این پروژه در مدت یک و نیم سال، با کیفیت عالی به بهره برداری سپرده خواهد شد.

نادری افزود که این پروژه با در نظرداشت تمام امکانات، تسهیلات و سهولت‌های زندگی از جمله مکتب، شفاخانه، مسجد، ساحۀ تفریحی و جای نگهداشت وسایط نقلیه، عملی می شود.

وزیر شهرسازی و مسکن گفت که این شهرک با ۱۲۰میلیون دالر سرمایه گذاری بخش خصوصی و پول متقاضیان ساخته می‌شود.

این مقام حکومت افزود که روند فروش اپارتمان‌های شهرک مذکور، آغاز شده است و این اپارتمان‌ها با اقساط پنج ساله، به مردم واگذار می گردد.

وزیر گفت که بخش اول پروژه در ۵۹ بلاک شش و ده طبقه است، که دارای ۲۳۵۰ آپارتمان؛ و بخش دوم آن شامل ۱۴۰۰ آپارتمان دو اتاقه، سه اتاقه، چهار اتاقه و پنج اتاقه می‌باشد.

سید انعام سادات رئیس تصدی خانه سازی، ضمن اطمینان دادن به مردم از کیفیت کار و مواد استفاده شدۀ ساختمانی در این پروژه، گفت که این شهرک از سوی پنج شرکت ساختمانی خصوصی با تمام معیار‌ها و استندردهای ساختمانی ساخته می‌شود.

login or register a new account.

Related Topics