Language

سه افسر بلندرتبه در ارزگان کشته و مجروح شدند

ترينکوت (پژواک، ١١ عقرب ٩٥): در نتيجۀ انفجار در ولايت ارزگان، يک افسر نظامى کشته شده و دو افسر بلندپايۀ نظامى جراحت برداشته اند.

دوست محمد ناياب سخنگوى والى ارزگان، امروز(١١ عقرب) به آژانس خبرى پژواک گفت که انفجار مذکور، حوالى ساعت ١١:٠٠ قبل از ظهر امروز، در منطقۀ سرچخلو از مربوطات شهر ترينکوت رُخ داده است.

او افزود که در اين انفجار، يک پوليس و دو سرباز اردوى ملى کشته شده اند.

اما جنرال ذکريا عزيزى رييس امنيت ملى ارزگان، به آژانس پژواک گفت که در اين انفجار، معاون رياست امنيت ملى و رييس ارکان لواى چهار اردوى ملى جراحت برداشته و يک معاون کشفى قوماندانى  قوت هاى ضربتى، کشته شده است.

 يک منبع ديگر، به پژواک گفت که مقام هاى مذکور، در يک کوچه پياده روان بودند که با انفجار ماين جاسازى شده مواجه شدند.

قابل ذکر است که در اين منطقه، از چند روز گذشته بدينسو جنگ جريان دارد ، که در نتيجۀ آن شمارى از  منسوبين امنيتى، افراد ملکى و مخالفين مسلح دولت کشته و مجروح گرديده اند.

login or register a new account.