Language

۴۴ قاچاقبر مسکرات ومواد مخدر بازداشت شدند

کابل (پژواک، ٣دلو٩٥): پولیس، ۴۴ تن رادر پیوند به قاچاق موادمخدر و مشروبات الکولی، در یکماه گذشته بازداشت کرده است.

احمد خالد موحد مسوول مطبوعات وسخنگوى مرکزعدلى وقضايى مبارزه عليه مسکرات و مواد مخدر، به آژانس خبرى پژواک گفت که این افراد از ولایات ننگرهار، کابل، نیمروز، پروان، پکتیا و بلخ، در جریان ماه جدی سال روان توسط پولیس بازداشت شده اند.

وی افزود که از نزد تمامی افراد بازداشت شده، بیش از ۲۰۱ کیلوگرام هیروئین، ۳۵۱ کیلوگرام مورفین، بیش از۶ تن و ۲۶۲ کیلوگرام تریاک، حدود ۲ تُن چرس، یک تُن و ۹۴ کیلوگرام مواد کیمیاوی جامد، ۱۸۰  لیتر مواد کیمیاوی مایع و ۳۱۱ لیتر مشروبات الکولی به دست آمده است.

به گفته منبع، بیشتر آنها از ننگرهار، نیمروز و کابل دستگیر شده اند.

موحد خاطرنشان کرد که در حال حاضر، بازداشت شدگان با دوسیه های نسبتی شان، در مرکزعدلی و قضایی مبارزه علیه جرایم مسکرات و موادمخدر، مورد تعقیب عدلی و قضایی قرار دارند.

لازم به ذکر است که در ماه قوس سال ۱۳۹۵ در پیوند به ۴۸ قضیه جرایم مسکرات و مواد مخدر، ۵۱ تن از ولایات مختلف کشور بازداشت شده بودند.

login or register a new account.