شبرغان( پژواک، ۲۴دلو ۹۵): مسؤلان محلی و باشندگان جوزجان با ابراز نگرانی در مورد افزایش فعالیت های داعش در این ولایت می گویند در صورتی که به این مسئله رسیدگی نشود وضعیت امنیتی جوزجان بدتر خواهد شد.
مولوی لطف الله عزیزی، والی جوزجان به آژانس خبری پژواک گفت که در حال حاضر گروه داعش در ولسوالی های درزاب و قوش تپه فعالیت دارد و لازم است تا بخاطر جلوگیری از فعالیت های این گروه عملیات گسترده نظامی راه اندازی شود.
وی ضمن ابراز نگرانی در این زمینه گفت که این افراد با اسلحه مدرن مجهز هستند و اگر تا فصل بهار جلو فعالیت شان گرفته نشود، در سال آینده مشکلات زیادی را خلق خواهند کرد.
مل پاسوال رحمت الله ترکستانی قوماندان امنیه جوزجان گفت:" داعشیان بیشتر در قریه چقمه چقور ولسوالی قوش تپه و محلات کوهستانی ولسوالی درزاب فعالیت ضد دولتی دارند و توسط قاری حکمت اداره و کنترول می شوند."
وی افزود:" ۴۵ خانواده خارجی که پاکستانی، چچنی و یا ازبکستانی های مربوط به گروه طاهریولداش اند در این دو ولسوالی مصروف سرباز گیری و آموزش جوانان بر ضد نیرو های دولتی هستند."
به گفته قوماندان امنیه، در حال حاضر ۴۰ درصد قریه های درزاب در کنترول مخالفین مسلح قرار دارد و گروه داعش نیز در این قریه ها فعال است.
ترکستانی تصریح کرد در صورتی که جلو فعالیت این گروه گرفته نشود نه تنها خطری بزرگ برای ولایت جوزجان خواهند بود بلکه دیگر ولایات شمالی را تهدید خواهند کرد.
یک تن باشندگان ولسوالی درزاب که خواست نامش فاش نشود گفت:" قبلا یک گروه ده نفری ازبکستانی در قریه شورقدوق ولسوالی قوش تپه موجود بود که شامل چهار زن و شش مرد بود و به قریه های دیگر رفته و تبلیغ(ضد دولتی) می کردند."
اما به گفته وی، اکنون در بعضی قریه های ولسوالی درزاب نیز این افراد در گشت و گذار هستند و افراد شان بیشتر شده و سربازگیری می کنند.
این باشنده درزاب گفت:" مردم از بابت فعالیت روز افزون گروه داعش و طالبان در تشویش اند ولی نسبت ضعف دولت نمی توانند در این مورد صحبت کنند و اگر داعشی ها کوچکترین شکی بر کسی داشته باشند، او را می کشند."
به گفته وی، در اواسط سال جاری سه تن از باشندگان قریه اولاد که غرض گرفتن تذکره به مرکز ولسوالی درزاب رفته بودند توسط گروه داعش به اتهام همکاری با دولت و افشا گری تیرباران شدند.
رحمت الله حشر، ولسوال درزاب گفت:" مخالفین دولت و داعشیان بیشتر در بین جوانان بیست ساله و کمتر از آن تبلیغ می کنند که به صفوف شان جذب شوند و به دلیل این که تعداد زیادی از مردم به ویژه جوانان بیکاراند به این گروه می پیوندند."
login or register a new account.