Language

جنرال عبدالرازق: هدف حملات اخیر افراد مسلح، سقوط شاهراه کندهار-هرات بود

کندهار(پژواک،٢٤عقرب٩٦): جنرال رازق قوماندان امنیۀ کندهار می گوید که هدف حملات اخیر افراد مسلح، سقوط شاهراه کندهار-هرات بود که این تلاش از سوی نیروهای امنیتی ناکام شده است.

صدها فرد مسلح، شب سه شنبه از دوراهی لشکرگاه مرکز ولایت هلمند تا ولسوالی میوند کندهار، بالای حدود ١٦پوستۀ امنیتی حملات انجام دادند، که به هر دوطرف تلفان سنگین وارد گردیده است.

بر اساس معلومات مقامات محلی، افراد مسلح همزمان در این مسیر، بالای حدود ١٦پوستۀ امنیتی حملات انجام داده که در درگیری، بیشتر از ٤٥فرد مسلح کشته و بالا تر از ٥٠تن زخم برداشته اند، همچنان٢٢سرباز پوليس کشته و١٥تن زخمى شده اند.

جنرال عبدالرازق قوماندان امنیۀ کندهار که همراه با زلمی ویسا والی کندهار به هدف بررسی وضعیت به ولسوالی میوند سفر کرده بود، به آژانس خبری پژواک گفت که افراد مسلح می خواستند که شاهراه کندهار-هرات را سقوط دهند؛ اما نیروهای امنیتی این تلاش آنها را ناکام ساختند.

وی افزود که اگر چه به نیروهای پولیس نیز تلفات و جراحات وارد گردیده؛ اما افراد مسلح نتوانسته اند که حتی یک پوسته را هم تصرف کنند.

به گفتۀ وی، آنها برای جلوگیری از انجام چنین حملات، روی یک پلان کار می کنند که بر اساس آن در اکثر ولسوالی های کندهار، عملیات تصفیوی آغاز خواهد شد.

ولسوالی میوند از شهر کندهار ٧٠کیلومتر فاصله دارد و همجوار با ولسوالی های ناامن هلمند موقعیت دارد که به گفتۀ مقامات، عامل ناامنی و حملات در این ولسوای، تردد آزادانه افراد مسلح بین این دو ولایت می باشد.

تورجان یک سرباز جنگ میوند، به آژانس خبری پژواک گفت که افراد مسلح، همزمان بالای اکثر پوسته های امنیتی حملات را آغاز کرده، وقتیکه آنها مهاجمان را از یک پوستۀ امنیتی به عقب زدند، یک تعداد سربازان برای کمک به سربازان دیگر پوسته رفتند با کمین افراد مسلح برابر شدند.

وی افزود که تلفات و جراحات پولیس به همین سبب است؛ اما وی نیز گفت که افراد مسلح نتوانسته که  کدام پوسته را تصرف کنند.

بعد از اینکه نیروهای خارجی حملات هوایی شان را بالای افراد مسلح بیشتر کرده اند، آنها نیز تاکتیک جنگی خود را تغییر داده اند.

مخالفین مسلح دولت در این اواخر حملات گروهی خود را بالای پوسته های امنیتی در کندهار افزایش داده و در نتیجۀ آن به هر دوطرف، تلفات و جراحات سنگین وارد کرده اند.

سال روان شاهد چنین رویدادها است که در نتیجۀ همچو حملات مخالفین مسلح دولت ر یک تعداد ولسوالی های این ولایت، به نیروهای امنیتی تلفات و جراحات سنگین وارد شده است.

login or register a new account.