کابل(پژواک،۱۶قوس۹۶):حزب مشارکت ملی افغانستان، سخنان اخير محمدمحقق در ايران را نکوهش کرد و ضمن اين که محقق را به کار کردن براى ايران متهم کرد، خواستار لغو حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان شد.
به اساس گزارش ها حاجی محمد محقق معاون دوم ریاست اجرایی و رهبر حزب وحدت مردم افغانستان، در سفرش به تهران، در نشست زیرنام «محبان اهل بیت» از جنرال قاسم سلیمانی، یکی از طراحان لشکر فاطمیون در سوریه و نیز از سربازانی که در این جنگ شرکت می کنند به شمول افغانها، سپاس گذاری کرده است.
گفته می شود که جنرال قاسم سلیمانی مهاجران افغان در ایران را تشویق به جنگ در سوریه می کند.
محقق گفته است: «از همه رزمنده گان که در این نبردها تشریک مساعی کرده اند؛ چه از رزمنده گان عراق و سوریه و همچنان رزمنده گان ایران، افغانستان، پاکستان و جای جای دنیا که در این نبردها شرکت کرده اند و در حقیقت نبرد اسلام علیه کفر و دسایس استکبار جهانی بود، پیروز شدند، از آنان صمیمانه تشکر کنم.»
نجیب الله کابلی رییس حزب مشارکت ملی افغانستان که امروز در نشست خبری در کابل صحبت مى کرد سخنان يا دشده محقق را خلاف منافع ملى کشور خوانده گفت: «باید محقق درج لیست سیاه تروریسی قرار داده شود و تمام حسابات وی در بانک های داخلی و خارجی مسدود گردد.»
او مدعى شد که محقق از ايران پول دريافت مى کند و از آن در تشويق جوانان افغان به جنگ در سوریه و دیگر اهداف ایران از جمله سرنگونى نظام کنونى افغانستان استفاده می کند.
کابلى، کاپى مکتوبى به خبرنگاران نشان داد که حزب وحدت ملی مردم افغانستان چند تن را براى به دست آوردن ويزه به سفارت ايران در کابل معرفى کرده است.
او در اين مورد گفت :« هر گاه یک حزب و یا یک مقام می خواهد که کسی را به سفارت غرض گرفتن ویزه معرفی کند باید از طریق مجرای اصلی که وزارت خارجه می باشد، انجام شود اما از اینکه محقق رابطه نزدیک و تنگاتنگ با سفارت ایران دارد همواره جوانان را به سفارت معرفی می کند تا ویزه بدست بیاورند و در جنگ سوریه شرکت بکنند.»
login or register a new account.