شبرغان(پژواک، ۲۳قوس ۹۶): یک مارکت تجارتی در شبرغان که با هزینه ۳۰۵ میلیون افغانی بودجه شاروالی ساخته شده است، به بهره برداری سپرده شد.
این مارکت که به نام «حضرت مخدوم قُلی فراغی» یکی از شاعران زبان ترکمنی مسمی شده است، در چهار طبقه ساخته شده و بیشتر از ۴۰۰ دکان دارد.
محمد حسین صالح، شاروال شبرغان گفت کار ساخت این مارکت چهار سال قبل روی دست گرفته شده بود.
به گفته وی، با بهره برداری از این ساختمان تجارتی، سالانه دو میلیون افغانی به عواید شاروالی اضافه خواهد شد.
صالح افزود که در راستای ایجاد مکانهای تجارتی برای تاجران و اهل کسب در شبرغان، طرح ساخت شش مارکت دیگر نیز در این شهر روی دست گرفته شده است و کار آنها جریان دارد.
مولوی لطف الله عزیزی، والی جوزجان گفت که با بهره برداری از این مارکت، زمینه برای تجارت بهتر برای کسانی که کنار جاده داد و ستد میکنند، در یک مکان مناسب فراهم شده است.
وی از باشندگان شبرغان خواست تا بخاطرتامین بهتر نظم در شهر، با شاروالی همکاری کنند.
حاجی محمد امین، یک تن باشندگان شبرغان با استقبال از این اقدام شاروالی گفت که زمینه برای کسب و کار بهتر در این مارکت فراهم شده است و کسانی که کنار جاده دست فروشی می کنند می توانند پس از این از مارکت جدید استفاده کنند.
login or register a new account.