کابل (پژواک، ٢٧ حوت ٩٦): انجمن صنايع افغانستان، به دنبال حملۀ انتحارى روز گذشته در نزديکى پارک صنعتى کوچک در پلچرخى شهر کابل، خواستار دور کردن تاسيسات نظامى از اين ساحه گرديد.
مسوولان گفته اند در اين حمله که هدف آن، کمپ خارجى به نام جى فور اس (G4S) بود، سه فرد ملکى کشته شده و دست کم چهار تن ديگر زخم برداشته اند.
سخی احمد رییس این انجمن، امروز در یک نشست خبری در کابل گفت که در چهار سال اخیر، اين پنجمين حمله انتحارى است که در اين ساحه رخ مى دهد.
موصوف افزود: «از حکومت و نیروهای خارجی مى خواهیم که نهادهای امنیتی را از این ساحه خارج کنند.»
به گفته وى؛ براى جلوگيرى از حملات در اين ساحه، بايد تاسيسات نظامى در اين محل وجود نداشته باشد؛ زيرا ميليون ها دالر براى ساخت ٦٥٠ فابريکه در اين ساحه سرمايه گذارى شده و حدود چهل هزار تن در اين فابريکه ها کار مى کنند.
او گفت که ادامه ناامنى ها در اين ساحه سبب فرار سرمایه از کشور شده مى تواند.
همچنان موصوف افزود که اختطاف،. مشکل دیگر صنعت کاران مى باشد و در بعضی موارد نیروهای امنیتی، قادر به تامین امنیت فردی تجار و صنعتکار نمى باشند.
پیمان مى گوید که طبق طرزالعمل وزارت امور داخله، برای هر صنعتکار یک میل سلاح توزیع مى شود که برای برخی فابریکه های بزرگ، کافی نیست و بايد در اين مورد تجديد نظر شود.
شيرباز کمين زاده رييس اتاق صنايع و معادن افغانستان نيز از وقوع حملات انتحارى در اين ساحه اظهار نگرانى کرد و گفت که تاسيسات نظامى، بايد از اين ساحه به محلات ديگر انتقال داده شود.
وى نيز گفت که بايد براى هرصنعت کار، مطابق با حجم سرمايه گذارى اش سلاح توزيع شود.
مسافر قوقندى سخنگوى وزارت تجارت و صنايع افغانستان، در اين نشست گفت مشکلاتى که از سوى صنعتکاران مطرح شد و خواسته هايى که دارند، به جا است و تمام آن را يادداشت نموده با وزير تجارت شريک مى سازد.
موصوف افزود که اين مشکلات، از سوى وزير تجارت و صنايع افغانستان، حتماً در جلسۀ کابينه مطرح و جهت حل آن اقدام خواهد شد.
login or register a new account.