ميمنه (پژواک،٢٤ثور٩٧): منابع محلى در فارياب گفته اند که درگيرى هاى شديد بين نيروهاى امنيتى و طالبان در ولسوالى هاى خواجه سبزپوش، قرمقول و گرزيوان اين ولايت صورت گرفته و تلفات سنگين به هردو طرف وارد گرديده است.
عبدالله معصومی ولسوال خواجه سبزپوش ولايت فارياب گفت که يک پوسته استراتيژيک در قريه غذاری ولسوالی خواجه سبزپوش مربوط سليم قوماندان نيروهاى خيزش مردمى، ديشب به دست طالبان سقوط کرد، که در آن هشت نيروی خيزش مردمی و ۱۰ طالب کشته و زخمی شدند.
موصوف علاوه کردکه طالبان با توپ ۸۲ ملى مترى، پوسته را هدف قرار دادند، دو تن از پرسونل پوسته کشته شدند و ۵ تن زخم برداشتند؛ در اين درگيری بيش از ده طالب نيز کشته و زخمی شده اند.
طالبان پوسته را آتش زدند و از تلفات افراد شانچيزی نگفته اند.
از سويى هم منابع محلی ولسوالى قرمقول ولايت فارياب مى گويند که در نتيجه درگيری بين نيرو های دولتی و مخالفين مسلح در ولسوالی قرمقول، به هر دوطرف تلفات وارد گرديده است.
سلطان محمدسنجر ولسوال اندخوی گفت که بر بنياد تصميم و فيصله کميته امنيتی ولسوالی های چهارگانه ( اندخوی، قرغان، خانچارباغ و قرمقول)، نيروهای امنيتی متشکل از ارگانهای مختلف امنيتى و خيزش های مردمی، ديروز عملياتی را عليه مخالفين مسلح در ولسوالی قرمقول راه اندازی کردند؛ چندين قریه را تصفيه و تلفاتی را به طالبان وارد کردند.
سنجر، ابراز داشت که در جريان پيشروی نيروهاى امنيتى، شماری از پوليس در منطقه آق گذر اين ولسوالى، به کمين طالبان افتادند که در نتيجه پنج تن کشته شده و تعدادی زخم برداشتند.
اما قاری تاج دائی ولسوال نامنهاد طالبان در اندخوی ادعا مى کند که افراد آنها در ۵۰۰ متری ساختمان ولسوالی قرمقول حضور دارند و عملیات دولتی را شکست داده، نُه نيروى دولتى را کُشتند، ۱۲ تن ديگر را زخمى کرده، يک رينجر پوليس را با چندين ميل سلاح به دست آوردند.
همچنان منابع محلی در ولسوالی گرزيوان ولايت فارياب می گويند که در جريان درگيری، بين نيروهای دولتی و مخالفان مسلح، هر دو طرف متحمل تلفات شده اند.
ملا فيض الله ولسوال گرزيوان گفت که طالبان، دو شب پی در پی بالای نيروهای امنيتی در منطقه غلبان حمله کردند که با مقاومت شديد رو به رو شده و شکست خورده، با دادن پنج کشته و ۱۲ زخمی، عقب نشينی نمودند.
ولسوال گفت که در جريان درگيری، يک تن از نيروهای خيزش مردمی نيز کشته شده است.
وی وضعيت امنيتی گرزيوان را نگران کننده خوانده گفت که اين ولسوالی در محاصره است؛ امادولت توجه نمی کند.
login or register a new account.