جلال آباد (پژواک، ۶ سرطان ۹۷): مسئولان در ننگرهار میگویند که طالبان مسلح، در ولسوالی سرخرود این ولایت بر یک پوستۀ پولیس محلی حمله نموده و پوستۀ یادشده را سقوط داده و مهمات را برده اند.
عطاالله خوگیانی سخنگوی والی ننگرهار، امروز به آژانس خبری پژواک گفت که طالبان مسلح، حوالی ساعت ١:٠٠ شب گذشته بر پوسته کروسو در ولسوالی سرخرود حملۀ گروهی انجام داده اند.
وی افزود که پولیس محلی، مقاومت شدید نموده و در نتیجه یک پولیس محلی کشته شده و دو تن دیگر جراحت برداشته اند.
وی علاوه کرد که در اثر این حمله، بر طالبان مسلح نیز تلفات وارد شده؛ اما نیروهای افغان در مورد این تلفات معلومات دقیق در دست ندارند.
از سوی دیگر، یک منبع باوری امنیتی در ننگرهار به شرط حفظ هویت خود، به آژانس خبری پژواک گفت که پوستۀ مذکور پس از حمله سقوط کرده، یک رینجر، اسلحه و مهمات را طالبان با خود برده اند.
بر اساس معلومات منبع، تعداد حمله کنندگان زیاد بوده و پولیس پوسته کم بوده و توانایی دفاع را نداشته اند.
طالبان مسلح، تا هنوز در این مورد چیزی نگفته اند.
login or register a new account.