فیض آباد(پژواک، ٩ ميزان ٩٧): نمایشگاه تجارب مضامین ساینسی، شاگردان ممتاز سه لیسه شهر فیض آباد از طرف موسسه بنیاد آسیا، به همکاری ریاست معارف بدخشان راه اندازی شد.
محجوبه قیومی مسئول مرکز ساینس ریاست معارف بدخشان می گوید که این نمایشگاه، به همکاری مالی موسسه بنیاد آسیا، راه اندازی شده که شاگردان ممتاز لیسه های عالی کوکچه، الجهاد و سید عبدالکریم حسینی فعالیت های خود را به نمایش می گذارند.
به گفته او، این نمایشگاه همچنان به هدف تبارز آن عده ذهنیت های خاموشی که تا حالا نتوانسته اند ظرفیت شان را به دیگران بیان نمایند و تجارب شان را با سایر شاگردان در میان بگذارند، راه اندازی شده است.
موصوف افزود که این نمایشگاه، زمینه رشد فکری برای شاگردان را فراهم می کند.
شمس الدین معلم مضمون بیالوژی در لیسه ذکور سید عبدالکریم حسینی گفت: «ما همیشه کوشش می کنیم که از مواد لابراتوری و مواد محیطی که به دروس ما ارتباط داشته باشد، استفاده کنیم و این جشنواره می تواند شاگردان را تشویق نماید تا به مضامین ساینسی علاقه و ظرفیت های شان را بالا ببرند.»
عبدالخبیر شاگرد لیسه عالی کوکچه گفت به هر اندازۀ که این جشنواره ها برگزار شود، به همان اندازه دانش و فهم دانش آموزان بالا می رود.
مسئول مرکز ساینس ریاست معارف بدخشان گفت که به همکاری موسسات غیردولتی تلاش دارند؛ تا این برنامه ها را به ولسوالی های بدخشان هم گسترش بدهند؛ تا استفاده از مواد لابراتوری در مکاتب بیشتر شود.
login or register a new account.