Language

شش پوليس و دو طالب در نیمروز کشته شدند

زرنج، میمنه (پژواک،١١ميزان ٩٧): در حمله طالبان بر ولسوالی چخانسور نيمروز، شش پولیس و دو طالب مسلح کشته شدند و منزل يک نامزد انتخابات در فارياب، هدف پرتاب بم دستى قرارگرفت.

حبیب الله اسد ولسوال چخانسور، به آژانس خبری پژواک گفت که طالبان مسلح، حوالی ساعت ١٠:٠٠ شب گذشته بالای پوسته امنیتی «گونی» این ولسوالی حمله گسترده اى را جهت تصرف این منطقه آغاز نمودند؛ اما موفق نشدند.

به گفته او، در نتیجه این درگیری که بیش از یک ساعت طول کشید، دو طالب و شش پولیس کشته شدند و دو پولیس دیگر زخم برداشتند.

موصوف افزود: «گرچه آمار دقیق تلفات معلوم نیست؛ اما اهالی محل جسد دو طالب را که در درگیری شب گذشته به قتل رسیده بودند، دیده اند.»

پژواک تلاش کرد تا نظر قوماندانی امنیه نیمروز را داشته باشد؛ اما موفق نشد.

طالبان نیز تاکنون در رابطه به درگیری شب گذشته چیزی نگفته اند.

در عین حال، ناوقت دیشب (١٠ ميزان) افراد موترسایکل سوار در نزدیکی منزل مسکونی حاجی محمد هاشم عضو برحال ولسی جرگه و یکی از نامزدان انتخابات پیش رو، یک بمب دستی پرتاب کرده اند، که در اثر آن یک تن زخمی شده است.

حاجی محمد هاشم نامزد انتخابات ولسی جرگه، با تايید این رویداد، گفت که مسئولین امنیتی در قسمت تامین امنیت نامزدان بی پروایی می کنند.

منزل این عضو ولسی جرگه، در جنوبشرق مسجد جامع حضرت عمر در شهر میمنه واقع است.

login or register a new account.