Language

در هفت ولسوالی هرات شبانه شبکه های مخابراتی فعالیت ندارد

هرات(پژواک،۲۱میزان۹۷): مسئولان ریاست مخابرات ولایت هرات، از قطع آنتن های شبکه های مخابراتی در برخی ولسوالیهای این ولایت ابراز نگرانی کرده می گویند که در۷ ولسوالی این ولایت، شبانه آنتن های شبکه های مخابراتی قطع است.

عزیزالرحمن طیب سرپرست ریاست مخابرات هرات، امروز در نشست خبری گفت که به دلیل تهدیدات بلندامنیتی، آنتن‌های مخابراتی در ولسوالی‌های شیندند، پشتون زرغون، اوبه، کشک رباط سنگی، گلران، زنده جان و غوریان از طرف شب قطع است.

موصوف از افزایش حملات طالبان مسلح بالای آنتن‌های مخابراتی دراین ولسوالی ها ابراز نگرانی کرد و افزود که به تازه‌گی طالبان یک آنتن مخابراتی شرکت دولتی "سلام" را تخریب و تاورهای آنرا با خود برده اند.

به گفتۀ وی، طی دو سال اخیر بیشترين حملات طالبان بالای آنتن‌های مخابراتی شرکت دولتی "سلام" صورت گرفته است.

 او گفت: "متاسفانه دراين اواخر ولسوالی های زنده جان وغوریان هم به جمع پنج ولسوالی دیگر، شیندند، گلران، اوبه، رباط سنگی وپشتون زرغون اضافه شده که شبکه های مخابراتی درآن قطع است."

درهمین حال، کامران علی زایی رئیس شورای ولایتی هرات، ازقطع شبانه شرکت‌های مخابراتی در بیشتر ولسوالی های این ولایت ابراز نگرانی کرد و گفت: "در نشستی که با والی صاحب داشتیم گفتیم که طالبان، بیشتر آنتن های مخابراتی را قطع کرده است و باید به این مشکل رسیده گی شود."

اما جیلانی فرهاد سخنگوی والی هرات تاکید کرد که نیروهای محافظت عامه، آماده اند که برای تامین امنیت شرکت های مخابراتی گماشته شوند.

او گفت: "شرکت های مخابراتی که فکر میکنند تهدیدات امنیتی دارند، ما آماده گی داریم که ازطریق محافظت عامه، نیروی کافی را دراختیار آنان قرار دهيم، یعنی هیچ گونه محدودیت وجود ندارد ."

با این همه شماری از شهروندان هرات مدعی اند که طالبان، بخاطرعملی ساختن برنامه ها وحملات تخریبی شان، آنتن های مخابراتی را از طرف شب قطع می کنند.

login or register a new account.

Related Topics