Language

۲۰ طالب مسلح در ولایت بدخشان کشته شد

فيض اباد (پژواک، ۱۱ عقرب ۹۷): مسوولین محلی در ولایت بدخشان می گویند که در درگیری ۴۸ ساعته نیروهای امنیتی و طالبان مسلح در ولسوالی ارغنج خواه این ولایت ۲۰ طالب مسلح کشته و دو پولیس زخمی شده است.

نیک محمد نظری سخنگوی ولایت بدخشان به آژانس خبری پژواک گفت که این درگیری ۴۸ ساعت قبل در منطقۀ دشت شیوه بالای پوسته های پولیس و خیزش مردمی آغاز گردیده و تا کنون جریان دارد.

وی گفت که در این درگیری ۲۰ طالب مسلح کشته و دو پولیس زخمی شده اند.

یک منبع امنیت ملی که خواست نامش ذکر نشود، گفت: «در درگیری میان طالبان و نیروهای پولیس به تعداد ۱۳ طالب مسلح کشته شده اما به دلیل موجودیت برف، طالبان تا کنون نتوانسته اند که اجساد شان را از محل انتقال بدهند.»

منبع از زخمی شدن دو پولیس نیز خبر داده گفت که زخمی ها تحت تداوی قرار دارند و وضعیت صحی آنها خوب گزارش شده است.

از سوى ديگر طالبان نيز درگيرى را تاييد ميکند.

ذبيح الله مجاهد سخنگوى اين گروه ميگويد که در درگيرى ارغنج خواه به شمول قوماندان محى الدين ٢٠ پوليس محلى کشته شده است.

login or register a new account.