ترینکوت (پژواک، ۷ قوس ۹۷): ریاست امنیت ملی ارزگان می گوید که دیشب، رییس مسکن و شهرسازی ترینکوت مرکز این ولایت و یک کارمند، حین اخذ چهارصد هزارافغانی رشوه گرفتار شده اند.
لطیف خان یکتن از کارمندان امنیت ملی، به تاریخ ۷ قوس، به آژانس خبری پژواک گفت که انجنیر محمدعلی سخاوی رییس مسکن و شهرسازی و انجنیر نجیب الله کارمند دیگر این ریاست، دیشب با چهارصدهزار افغانی بالفعل دستگیر شدند، که از نماینده یک شرکت ساختمانی، منحیث رشوه اخذ می کردند.
موصوف افزود که رییس این اداره، از مسئول شرکت ساختمانی متذکره، یک میلیون افغانی رشوه تقاضا کرده بود؛ اما زمانیکه چهارصدهزار افغانی برایش پرداخته می شد، بازداشت گردید.
این کارمند امنیت ملی گفت آنها اسناد دیگرى نیز در اختیار دارند که در مورد افراد بازداشت شده، شواهد را برملا می سازد.
به قول موصوف، دراین ولایت راجع به موارد رشوه گیری برخی کارمندان دولتی دیگر نیز شواهدى را دریافت کرده اند، که آنها نیز به زودی گرفتار خواهند شد.
login or register a new account.