Language

غنی: بودجۀ اتاق تجارت و صنایع زنان باید در فعالیت های تولیدی مصرف شود

کابل (پژواک،١٠ جدى٩٧): رئیس جمهور کشور مى گويد که بودجۀ اتاق تجارت و صنایع زنان، در فعالیت های تولیدی مصرف شود و نهادهای دولتی، نيازهاى شان را از اين تولیدات رفع نمایند؛ مشروط براینکه خدمات آنان، معیاری باشد.

اتاق تجارت وصنایع زنان افغانستان، در ماه ميزان سال ١٣٩٦ با مشارکت ۸۰۰ زن تاجر و کارخانه ‎دار به منظور توسعۀ تجارت خارجی زنان افغان در کابل ايجاد شده است.

در خبرنامۀ دفتر سخنگوى رييس جمهور آمده است که محمداشرف غنی رئیس‌ جمهور افغانستان، قبل از ظهر امروز با مسئولین اين اتاق در ارگ ریاست جمهوری دیدار کرد.

منبع نوشته است که رئیس جمهور در اين ديدار، هدایت داد که به منظور دایمی‌ساختن اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان اقدام خواهد شد.

وی گفته است که به ادارات دولتی و نهادهای متشبث اجازه نمی‌دهد که مانع فعالیت‌های اتاق تجارت و صنایع زنان شوند.

رئیس جمهور کشور، خاطرنشان کرده است که بودجۀ اتاق تجارت و صنایع زنان، باید در فعالیت های تولیدی به مصرف برسد و همچنان نهادهای دولتی، ضروریات شان را از تولیدات زنان متشبث خریداری نمایند؛ مشروط به اینکه خدمات آنان، معیاری باشد.

رئیس جمهور در اخیر سخنانش، گفت که به منظور بازاریابی به تولیدات زنان متشبث، یک طرح ترتیب گردد.

login or register a new account.