میمنه (پژواک، ۲۱ دلو ۹۷): ریاست امنیت ملی فاریاب، از بازداشت ده طالب به شمول دو قوماندان این گروه از ولسوالی خواجه سبزپوش این ولایت، خبر می دهد.
در خبرنامه دفتر مطبوعاتی ریاست امنیت ملی فاریاب که در اختیار آژانس خبری پژواک قرار گرفته، آمده است که شب گذشته در یک عملیات برق آسا در قریه قزل قشلاق ولسوالی خواجه سبزپوش این ولایت، ده مخالف مسلح دولت بازداشت شدند.
خبرنامه افزوده است: «در عملیات شبانگاهی بالای قرارگاه طالبان که صبح امروز خاتمه یافت، ده طالب مسلح به شمول دو فرمانده مشهور این گروه به نام های ملا گل احمد و ملا عزت الله، بدون مقاومت دستگیر شدند.»
منصور عزیزی قوماندان نیروهای خیزش مردمی در ولسوالی خواجه سبزپوش، به پژواک گفت که وی شب گذشته با افرادش به کمک سایر نیروهای امنیتی، قرارگاه طالبان را محاصره و صبح وقت با وارد شدن به اتاق های خواب شان، آنان را دستگیر نمودند.
موصوف افزود که قوماندان این گروه نیز در جمع بازداشت شده گان قرار دارد.
یک منبع معتبر امنیتی که خواست نامش در گزارش گرفته نشود به پژواک گفت که ملا گل احمد فرمانده دستگیر شده طالبان، قبلاً در صف نیروهای امنیتی فعالیت داشت و دو سال قبل همراه با ۱۱ تن و ۱۴ میل سلاح به طالبان پیوسته بود و در تمام جنگ های فاریاب علیه دولت شرکت داشت.
ملا گل احمد اقرار نمود که دو سال قبل با مخالفین دولت یکجا شده بود و در جنگ های ولسوالی های خواجه سبزپوش، پشتونکوت، شیرین تگاب، دولت آباد و اندخوی شرکت داشته است.
او که از عملش پشیمان بود، گفت که در این مدت، دستکم ۶۰ تن از همرزمانش را از دست داده است و به جز از ویرانی سرک، پل، مکتب، کلینیک، پایه های برق، کشتار افراد بی گناه و خرابی خانه های مردم چیزی دیگری ندیده است.
او علاوه کرد: «چندی پیش نیروهای خارجی در فاریاب آمدند؛ اما هنگام گشت و گذار آن ها در منطقه و شاهراه ها طالبان هیچ عکس العمل نشان ندادند، سپس ما دریافتیم که هدف طالبان جز کشتار هموطنان خودشان و ویرانی منطقه چیز دیگری نبوده است؛ مصمم شدیم از این گروه جدا شویم ودر کنار نیروهای امنیتی قرار بگیریم؛ اما امروز دستگیر شدیم.»
login or register a new account.