Language

دارالانشاء ولسى جرگه: آماده گی ها برای برگزارى انتخابات هیئت اداری جرگه موجود است

کابل (پژواک، ۲۰ ثور ۹۸): دارالانشای ولسی جرگه می گوید که به اساس فیصلۀ اعضای این جرگه، آماده اند که نشست عمومی و انتخابات هیئت اداری را فردا برگزار نمايند.

این در حالی است که در چهاردهم ثور سال جاری اعضای این جرگه فیصله کرده بودند "در صورتی که نتایج کابل اعلام شود و یا نشود، شنبه هفته آینده (۲۱ ثور) انتخابات هیئت اداری این جرګه را برگزار می کنند."

انتخابات ولسی جرگه در ۳۲ ولایت کشور در ۲۸ و ۲۹ میزان و در ولایت کندهار در پنجم عقرب سال پار به استثنای غزنی برگزار شد.

کمیسیون مستقل انتخابات بدون کابل نتایج تمامى حوزه هاى انتخاباتى را اعلام کرده است.

رحیم الله غالب معاون دارالانشای ولسی جرگه امروز ۲۰ ثور در صحبت با آژانس خبری پژواک گفت که دارالانشا برای برگزاری نشست عمومی فردا و برگزاری انتخابات آماده گی لازم دارد.

او می گوید که آماده گی های تخنیکی جزء وظایف دارالانشای جرگه است و در صورتی که اعضای جرگه بخواهند هيچ مشکلی برای برگزاری انتخابات و تدویر نشست وجود ندارد.

قابل ذکر است که تا کنون هشت تن از اعضای ولسی جرگه رسما نامزدی شانرا برای احراز کرسی ریاست اعلام کرده اند.

"عبدالشکور واقف حکیمی نماینده مردم بدخشان، مير رحمان رحمانی نماینده مردم پروان، انجنیر محمد عارف نورزی نماینده مردم کندهار، عبدالعزیز همایون هریرود نماینده مردم پروان، کمال ناصر اصولی نماینده مردم خوست، امیر خان یار و میرویس یاسینی نمایندگان مردم ننگرهار و عبدالرووف ابراهیمی و کمال صافی نماینده گان مردم کندز در این جرگه نامزدان کرسی ریاست جرگه اند.

در همین حال کمیسیون شکایات انتخاباتی دو روز قبل اعلام کرد که بررسی های این کمیسیون در مورد نتایج کابل ختم شده و غرض اعلام به کمیسیون مستقل انتخابات سپرده شده است.

عبدالعزیز ابراهیمی معاون سخنگوی کمیسیون انتخابات گفته است که تطبیقات فیصله کمیسیون شکایات جریان دارد و به زودترین فرصت نتایج نهایی کابل اعلام می شود.

login or register a new account.