کابل (پژواک، ۲۰ اسد ۹۸): رییس جمهور غنی ضمن تاکید بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برای سپردن صلاحیت به رییس جمهور آینده تا تصامیم دشوار را با قوت و عزت اتخاذ کند، گفت که صلح آمدنی است.
امروز (یکشنبه) برابر با نخستين روز عيد قربان است، ملا امامان مساجد در خطبه هاى نماز عيد بر وحدت و يکپارچگى در کشور تاکيد کردند و از سوى هم شهروندان کشور پس از ادای نماز عيد برای صلح و آرامی کشور دعا کردند و از نيروهاى امنيتى خواستند تا در تامين امنيت مردم بيشتر تلاش نمايند.
رییس جمهور و شماری از مقامات دولتی نماز عید سعید اضحی را در مسجد جامع دلگشای ارگ ادا کردند.
رييس جمهور بعد از ادای نماز ضمن تبریکی عید سعید اضحی به تمام ملت افغانستان مراتب تسلیت و غمشریکی خود را به تمام خانواده های شهدای ملکی و نظامی ابراز کرد.
وى گفت: «از اینکه نیروهای امنیتی و دفاعی ما از هویت ملی، اقتدار ملی و استقلال کشور دفاع می کنند، ابراز امتنان می کنیم.»
به گفته او، وظیفه هر فرد این ملت است که به ورثۀ شهدای ملکی و نظامی رسیدگی نمایند.
او افزود: «اگر کسانی فکر می کنند که با وسیله قرار دادن ترور و وحشت، حکومت جمهوری اسلامی افغانستان را در خط اطاعت خود قرار می دهند، صدها بار فکر کنند، این ملت تسلیم شدنی نیست، اما صلح خواست هر افغان بوده و آمدنی است.»
وی در ادامه ميگويد: «ما صلحِ می خواهیم که در آن عزت هر افغان باشد و صلحی را که در آن مردم ما بی وطن شوند، نمی خواهیم، مردم ما بی وطنی و فرار مغزها و سرمایه ها را دیگر اجازه نمی دهند.»
به گفتۀ او، دوران کیبل زدن دختران و زنان افغان گذشته است و دیگر این ملت اجازه چنین کار را نمی دهد.
او می گوید، در صلح باید مساوات هر افغان با افغان دیگر باشد و تنوع زبان ها و اقوام ساکن در افغانستان افتخار این سرزمین اند.
رییس جمهور خاطرنشان ساخت که نباید فراموش شود که: «صلح ملی است، نه سمتی، حزبی و قومی.»
وی در اشاره به تلاش های دولت افغانستان در راستای تامین صلح گفت: «صلح آمدنی است و مردم افغانستان صلح می خواهند.»
login or register a new account.