Language

حکومت: تا حال یک هزار زندانی طالب از زندان ها رها شده اند

کابل (پژواک، ۲۰ ثور ۹۹) : حکومت افغانستان می گوید که تا اکنون یک هزار زندانی طالبان را از زندان ها آزاد کرده است.

جاوید فیصل سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان، امروز (۲۰ثور) به آژانس خبری پژواک گفت که دولت افغانستان جهت پیشرفت در پروسه صلح و به هدف جلوگیری از شیوع بیشتر وایروس کرونا تا اکنون به اساس فرمان شماره اول رئیس جمهور محمد اشرف غنی، یک هزار تن از زندانیان طالب را رها نموده است.

به گفته اتو ۶۷تن این زندانیان اخیراً (شام‌ پنج‌شنبه) از زندان مركزی پروان آزاد شدند و به این شمار زندانیان آزاد شده طالب به هزار تن می‌رسد.

فیصل می گوید:«دولت افغانستان با رهایی این افراد یک‌بار دیگر تعهد دایمی خود مبنی بر صلح را واضح کرد و حالا نوبت طالبان است که مطابق به توافقانه، روند رهایی زندانیان را سرعت بخشیده، افغان‌کشی را متوقف و هر چه زودتر گفتگوهای رو در رو را آغاز نمایند.»

به گفته وی، کاهش خشونت‌ها و آتش‌بس سرتاسری و دوام‌دار از خواست‌های اساسی افغان‌ها است و نیاز اساسی برای پروسه صلح پنداشته می‌شود، بناء طالبان باید در این مورد برای مردم افغانستان و جهان پاسخ بدهند.

سخنگوی شورا امنیت ملی گفت کهتداوم خشونت‌ها از سوی طالبان به شکل فعلی به روند صلح کمک نمی‌کند، بل‌که این را نسبت به گذشته بیشتر به خطر می‌اندازد و خشونت‌های غیر قابل توجیه توسط آن‌ها ممکن است که سبب سبوتاژ پروسه یادشده شود.

گفتنی است که طالبان نیز تا کنون حدود ۱۶۰ تنه از زندانیان دولت رارها کرده است، اما حکومت می گوید که دربین این ۱۶۰ افراد ملکی و کارمندان ملکی حکومت نیز شامل می باشند.

login or register a new account.