Language

 بيش از ٥٤ هزار واقعۀ مثبت کرونا تاکنون در افغانستان ثبت شده است

کابل (پژواک، ٢٨ جدى ۹۹): وزارت صحت عامه، از ثبت ٨١ واقعۀ جدید بیماری کرونا در یک شبانه روز گذشته در کشور خبر داده و می گوید که این تعداد واقعه، در ١٣ ولایت کشور به ثبت رسیده است.

وزارت صحت عامه مى‌گويد که در یک شبانه روز گذشته، آزمایش کروناى ١٥٨٤ تن انجام شده، که نتيجۀ آزمايش ٨١ تن شان مثبت می‌باشد.

منبع افزوده است که با ثبت این آمار، تعداد مبتلایان به این ویروس در افغانستان، تا کنون به ۵٤٠٦٢ تن افزایش یافته است.

در خبرنامۀ اين وزارت که امروز ‌‌يکشنبه (٢٨ جدى) به دسترس آژانس خبرى پژواک قرار گرفته، آمده است که ١٤ تن در ننگرهار، ١٣ در هرات، ١١ در لغمان، ١٠ در کندز، ٩ در کنر، ٧ در تخار، ٦ در بغلان، ٥ در کابل، ٢ در خوست و ١-١ در ولايات کندهار، بلخ، بدخشان و کاپيسا به ويروس کرونا مبتلا شده اند.

براساس معلومات خبرنامه، در یک شبانه روز گذشته، ٤٠٣ فرد مبتلا به ویروس کرونا، دوباره صحت یاب شده و شمار مجموعی بهبود یافته­هاى اين بيمارى، به  ٤٥٨٦٨ تن می‌رسد.

همچنان وزارت صحت گفته است که در ٢٤ ساعت گذشته، ٤ تن به اثر ابتلا به (کوید- ۱۹) فوت کرده و از آغاز شيوع ويروس کرونا تاکنون در افغانستان، شمار مجموعی جان باختگان از اثر این بیماری، به ۲۳٤٣ نفر رسیده است.

اين درحاليست که ویروس کرونا حدود یک‌‌سال پیش، در کشور چین شناسایی شد و پس از آن، به سایر کشورهای جهان نیز سرایت کرد؛ اما طى روزهاى اخير در برخى کشورهاى جهان چون بريتانيا و ايالات متحدۀ امريکا از ثبت گونۀ جهش يافتۀ اين ويروس خبر داده اند.

برخی کشورها اخیراً در اقدامی فوری، به منظور مقابله و پیش‌گیری از ورود ویروس جهش‌یافتۀ کرونا، مرزهای خود را به روی پروازهای ورودی بسته اند و تردد قطارها را به حالت تعلیق در آورده اند.

همچنان، وزارت صحت عامه افغانستان، در پى ثبت واقعات ويروس «جهش يافتۀ کرونا» در برخى کشورها، از مردم مى‌خواهد تا کمتر سفر نمايند و درصورت مشاهده اعراض وعلایم، خود را قرنطین کنند.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر