Language

بانک انکشاف آسیایی از همکاری در اجرای چندین پروژه آب اطمینان داده است

کابل (پژواک، ۱۷ ثور ۱۴۰۰): بانک انکشاف آسیایی، به سازمان مدیریت آب، از پشتیبانی خود برای تقویت منابع آب زیرزمینی، پایپ لین کابل - پنجشیر و تطبیق چندین پروژه آبیاری دیگر اطمینان داده است.

این مطلب در خبرنامه ای که از سوی سازمان ملی مدیریت آب صادر شده، اظهار گردیده است.

در بیانیه آمده است که خان محمد تکل رئیس این بانک، در یک نشست آنلاین با مقامات بانک انکشاف آسیایی، در مورد تطبیق پروژه های توسعه مدیریت آب در کشور گفتگو کرده و پیرامون پلانهای انکشافی این بانک از سال 2021 تا 2024 معلومات همه جانبه ارائه نموده است.

منبع افزوده است که در این نشست، نمایندگان ادارات مختلف (آژانس ملی مدیریت آب، وزارت صحت عامه، وزارت زراعت، وزارت انکشاف دهات، و وزارت  ترانسپورت) حضور داشتند و در مورد پلانهای انکشافی این بانک، از سال 2021 تا 2024 در افغانستان بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

منبع نوشته است که رهبری اداره ملی مدیریت آب، از مقامات بانک انکشاف آسیایی؛ تقویت منابع آب زیرزمینی، پایپ لین کابل-پنجشیر و تطبیق هرچه زودتر تعدادی از پروژه های آبیاری را تقاضا نمودند، که این درخواست ها از سوی بانک انکشاف آسیایی، با شرایط خاص پذیرفته و از همکاری در این زمینه اطمینان داده شده است.

به گفته این منبع ، بحث مهم در این نشست این بود که از سوی بانک توسعه آسیایی و وزارت مالیه افغانستان گفته شد: "هر اداره ای که در امور خود خوب بدرخشد و کار خود را با کیفیت و به موقع انجام دهد، فند اداره های دیگر به همان اداره تعلق می گیرد. خوشبختانه رهبری اداره ملی مدیریت آب، توانسته است در تطبیق پروژه های گذشته، نقش بارزی داشته و پروژه ها را با کیفیت خوب و به موقع تطبیق کند."

قابل ذکر است که بانک توسعه آسیایی (ADB . . .

You need to subscribe to view the full article. Please login or register a new account.

Related Topics