کابل (پژواک، ۱۹ حمل ۱۴۰۲): قرار است چهارمین نشست وزرای خارجۀ کشورهای همسایۀ افغانستان بهشمول روسیه پنجشنبه ۲۴ حمل با محوریت بحث روی وضعیت افغانستان در شهر سمرقند ازبکستان برگزار شود.
خبرگزاری تاس گزارش دادهاست که نشست وزیران کشورهای همسایۀ افغانستان با مشارکت روسیه، چین، ایران، پاکستان، تاجکستان، ترکمنستان و ازبکستان پنجشنبه هفتۀ جاری (۲۴ حمل) در سمرقند برگزار خواهد شد.
تاس به نقل از وزارت خارجۀ روسیه نگاشتهاست که در این نشست گامهای شرکای منطقهیی برای تسهیل حلوفصل سیاسی مسایل افغانستان و ثبات وضعیت انسانی، اجتماعی و اقتصادی در این کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
این در حالی است که پیش از این نیز وزیران خارجۀ کشورهای همسایۀ افغانستان نشستهایی را در چین، تهران و ازبکستان برگزار کردند که در تمام آن بر استفاده نشدن از خاک افغانستان بر ضد کشورهای خارجی و ایجاد حکومت همهشمول تاکید شده بود.
امارت اسلامی اما همواره اطمینان داده که هیچ خطری از خاک افغانستان متوجۀ کشورهای جهان نیست و باورمند به نظام همهشمول است.
با تلاشهای مکرر موفق به دریافت پاسخ از وزارت خارجۀ حکومت سرپرست در مورد این نشست و اینکه آیا نمایندۀ از امارت اسلامی در آن دعوت شدهاست یا خیر، نشدیم.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP