Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

یک تیم امنیتی ملل متحد از ولایت پنجشیر دیدن نمود

[restrict paid="true"]

کابل (پژواک، ۲۴ جوزا ۱۴۰۲): یک تیم امنیتی سازمان ملل متحد از ولایت پنجشیر  دیدار نموده و با حافظ محمد آغا حکیم والی این ولایت گفتگو نموده است.

طبق راپور آژانس باختر، والی پنجشیر در این دیدار با اشاره به وضعیت بهتر امنیتی پنجشیر گفت که با آمدن امارت اسلامی امنیت در سرتاسر افغانستان تأمین است.

موصوف افزود که امنیت در پنجشیر تأمین است، از دالانسنگ دروازه ورودی ولایت تا کوتل انجمن نیروهای امنیتی امارت اسلامی مستقر هستند و هیچ نگرانی امنیتی وجود ندارد.

وی خطاب به این تیم سازمان ملل گفت : “شما و همۀ نهادهای کمک رسان دیگر می‌تواند بدون هیچ نوع مشکلی به تمام قریه و قصبات پنجشیر سفر کنید وبه مردم این ولایت کمک و همکاری کنید“.

والی پنجشیر گفت که امارت اسلامی متعهد به تمام قوانین اسلامی است و کسانی که در کنار امارت اسلامی در این شرایط به مردم افغانستان کمک و همکاری می‌کند، برای ما قابل قدر استند و امنیت آنان به دوش نظام است که تأمین کند.

حافظ محمد اغا حکیم والی پنجشیر از مسؤلين ملل متحد خواست تا به مردم پنجشیر که در فقر زندګی ميکنند همکاری کنند و اين ولایت را در عرصه پروژه های انکشافی و کمک های بشری در اولویت خویش قرار دهند.

این در حالیست که سازمان ملل متحد و سازمان های حقوق بشري جهانی از وضعیت حقوق بشر در ولایت پنجشیر ابراز نگرانی نموده و نیروهای امنیتی را متهم به کشتن افراد ملکی کرده اند.

اما امارت اسلامی این ادعا ها را رد نموده است.

[/restrict]

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر