نیلی (پژواک،۱۱ سرطان ۱۴۰۳): برخی از زنانی در ولایت دایکندی که به فروش محصولات آرایشی و صحی بهگونۀ آنلاین رو آوردهاند میگویند، توانستهاند از این طریق مخارج زندهگی شان را تأمین نمایند.
به گفتۀ این زنان، آنان اموال را از ولایتهای دیگر و یا کشورها مانند ایران از طریق کمپنیها خریداری نموده و در دایکندی بالای مردم میفروشند. از طرف دیگر، بخشی از کار آنان تبلیغات محصول شان از طریق شبکههای اجتماعی نیز میباشد تا مشتری جذب کنند.
فرزانه فرهمند، از باشندهگان دایکندی به آژانس خبری پژواک گفت که از مدت ۱۱ ماه به این طرف به فروشات آنلاین رو آورده و توانسته از این طریق مخارج زندهگیاش را تأمین کند.
او افزود که بعد از بسته شدن مکاتب و پوهنتونها به فکر کاروبار آنلاین افتاد تا بتواند از خانه مدیریت کند و حالا تلاش دارد که با استفاده از موبایل و انترنت درآمد کسب کنند.
وی علاوه کرد: «حدود ۱۱ ماه میشود که کار و فعالیت آنلاین دارم، میتوانیم از خانه مدیریت کنیم و این بهترین شغل برای زنان است و هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارد.»
موصوف گفت که درآمد در کسب و کارهای آنلاین نظر به تلاش خود فرد است هر قدر فرد پشت کار و تلاش داشته باشه میتواند به همان اندازه درآمد کسب کند.
نجیبه رحیمی، یکی دیگر از این زنان میگوید که از طریق فروش محصولات آرایشی بهگونۀ آنلاین توانسته علاوه بر مخارج خودش بخش از احتیاجات مالی خانوادهاش را نیز فراهم کند.
او افزود: «از طریق فروش محصولات آرایشی درآمد کسب میکنم، فیصدی را شرکت میدهد، میخرم و به فروش میرسانم.»
وی علاوه کرد که در ابتدا این کار برایش مشکلاتی داشت؛ چون به گفتۀ او، از یک طرف انترنت درست در اختیار نداشت و از طرف دیگر باور نداشت که بتواند به درآمد برسد.
این زنان و دختران از دیگران نیز میخواهند که به فروش و تجارت آنلاین رو آورده و از این طریق به اقتصاد خانوادههای شان کمک کنند.
رقیه رضایی، یکی دیگر از دختران در دایکندی که مصروف فروش محصولات بهگونۀ آنلاین است میگوید که از کار خود راضی است؛ چون درآمدش خوب میباشد.
او افزود که دختران محدود ماندن زمینۀ تحصیل را برای پیشرفت شان بهانه نکنند و از راههای قانونی زمینۀ کار را برای خود فراهم سازند.
وی علاوه کرد:«این بهترین راه است که جوانان مخصوصا دختر خانمها به کار آنلاین رو آورند؛ چون بسیار راحت است و از خانه مدیریت میشود.»
با این حال، مسؤولین در ریاست اطلاعات و فرهنگ دایکندی میگویند که در بخش اشتغالزایی جوانان از طریق فزیکی و آنلاین برنامههای حمایتی را روی دست دارند.
علی جان میرهزار، آمر جوانان در ریاست اطلاعات و فرهنگ دایکندی در صحبت با خبرنگار آژانس خبری پژواک گفت که معینیت جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ برنامهیی را تحت عنوان «فریلانسینگ» یا کار آنلاین برای جوانان در ولایتها روی دست دارد.
او افزود که قرار است در آیندۀ نزدیک آنان شماری از جوانان را در دایکندی در بخش کارهای آنلاین آموزش دهند تا آنان پس از فراغت به کار آنلاین شروع کنند.
وی علاوه کرد:«یک بخش کار آمریت جوانان هم همین است که در بخش کارهای آنلاین جوانان را همکاری کند.»
نامبرده تصریح کرد که در حال حاضر نیز ممکن شماری از جوانان بهشمول دختران بهصورت غیررسمی تجارت آنلاین داشته باشند، اما آنان دقیق در جریان نیستند و با آغاز برنامۀ آنلاین تلاش میکنند، جوانان ماهر را جذب کنند.
بازدیدها: 257
تماس با ما
خبرنامه
ارسال گزارش
اپلیکیشن موبایل پژواک