زبان

ولسوال ژيړى از يک حمله جان به سلامت ُبرد

شهرکندهار ( پژواک ٢٣ دلو ٩٠): نياز محمد سرحدى ولسوال ژيړى ولايت کندهار، از يک حمله مخالفين مسلح جان به سلامت ُبرد اما يک محافظش مجروح گرديد.

 زلمى ايوبى مسوول دفتر مطبوعاتى مقام ولايت کندهار به آژانس خبرى پژواک گفت که ولسوال از شهر کندهار بطرف ولسوالى ژيړى در حرکت بود که در منطقه ماکوانو ولسوالى ياد شده مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.

 وى افزود که درگيرى مسلحانه براى مدتى دوام پيدا کرد که در آن يک محافظ ولسوال مجروح شد و به کسى ديگرى آسيبى وارد نشده است.

 به گفتۀ وى، محافظين امنيتى بعد از عقب راندن مخالفين مسلح، محافظ مجروح را جهت معالجه به ميدان هوايى کندهار انتقال دادند.

 نيازمحمد سرحدى ولسوال ژيړى نيز به آژانس خبرى پژواک گفت که مخالفين مسلح ،طى يک کمين بر وى حمله کردند که در آن به کسى آسيبى نرسيده است.

 به گفتۀ وى، سرحدى قبل از اين نيز در قريه هاى مختلف ولسوالى ياد شده مورد حمله قرار گرفته است اما جان به سلامت ُبرده است.

 ايوبى، ولسوال ژيړى را از جمله ولسوالان فعال کندهار دانست و گفت که وى بطور دوامدار، براى امنيت و انکشاف ولسوالى ياد شده تلاش ميکند.

 وى اين عمل را کار دشمنان صلح و پيشرفت کشور خواند و افزود که آنها هميشه تلاش دارند تا با از بين بردن چنين اشخاص از پيشرفت منطقه جلوگيرى نمايند.

 طالبان مسلح تاکنون در مورد اين واقعه چيزى نگفته اند.

 گفتنى است که يک ماه قبل ،حاجى فضل الدين آغا ولسوال پنجوايى با دو پسر و شمارى از محافظين اش در يک حمله انتحارى کشته شدند .