پلخمری (پژواک،۱۳حمل۱۳۹۱): محكمۀ استیناف ولایت بغلان، مردی را كه متهم به تجاوزجنسی بر یک معلم بود، به ١٦ سال حبس محكوم کرد.
قضاوتپوه محمد رحیم كریمی رئیس محكمۀ استیناف ولایت بغلان، به آژانس خبری پژواک گفت که این شخص به نام فیروز، چهار ماه پیش بالای یک معلم به نام فهیمه تجاوز کرده بود.
به گفتۀ وی، فیروز ۲۵ساله در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف کرده و به همین منظور، محکمه وی را به علت تجاوز بالای فهیمۀ ۲۸ ساله، به ۱۶سال حبس تنفیذی محکوم کرد.
منبع اظهار داشت که دیگر شرکای جرمی فیروز، درحال فراراند و تلاش برای دستگیری آنها از سوی نهادهای امنیتی جریان دارد.
در این محکمه، فیروز به رای محکمه قناعت نکرده و استیناف طلب گردید.
فهیمه معلم لیسه دخترانۀ شهر پلخمری، چهار ماه پیش زمانی که برای تداوی به شفاخانۀ ولسوالی بغلان مرکزی ميرفت، توسط تعدادی از افراد ناشناس از موتر پایین کرده شده و بالای وی تجاوز صورت گرفته بود.
این درحالی است كه روز گذشته نیز محكمۀ ابتدائیه ولایت بغلان، یک شخص را كه متهم به قتل خانمش بود، به اشد مجازات یعنی اعدام محكوم كرد.