هرات (پژواک،٢٨ قوس٩١): يک قوماندان طالبان مسلح که فرد مطلوب براى نيروهاى افغان و آيساف خوانده مى شد، در ولسوالى شيندند ولايت هرات کشته شد و سه تن جراحت برداشت.
سمونوال نورخان نيکزاد مسوول مطبوعات قوماندانى امنيۀ هرات، به آژانس خبرى پژواک گفت که اين قوماندان، ملا لونگ نام داشت و در نتيجۀ عمليات مشترک اردو و پوليس ملى و نيروهاى آيساف، شام گذشته در منطقۀ زير کوه شيندند ازپا درآمد.
وى افزود که ملا لونگ، شخص مطلوب(تحت تعقيب) نيروهاى افغان و آيساف خوانده مى شد.
نيکزاد علاوه نمود که دراين عمليات، سه طالب ديگر مجروح گرديده و يک موتر تيزرفتار و يک موترسايکل آنها، توسط نيروهاى مشترک به آتش کشيده شده است.
سمونوال غلام سخى قوماندان امنيۀ شيندند، ملا لونگ را قوماندان مقتدر طالبان در زيرکوه شيندند خوانده، ادعا کرد که وى از مردم به زور عُشر مى گرفت و مردم را آزار و اذيت مى نمود.
وى گفت که با کشته شدن وى، امنيت در مناطق گودال و سنگچال شيندند بهبود يافته و مردم، در فضاى آرام زندگى مى کنند.
طالبان، تا حال در اين رابطه چيزى نگفته اند.
گفتنى است که دو هفته قبل، نيروهاى امنيتى ادعاى کشتن پنج مخالف مسلح در منطقۀ زير کوه شيندند را کرده بودند؛ اما طالبان ادعاى قتل همين تعداد سرباز دولتى را مى نمودند.
شيندند، يکى از ولسوالى هاى بزرگ هرات و نسبتاً ناامن بوده که درآنجا قرارگاه مهم نيروهاى آيساف نيز واقع است.