زبان

کرزی: توافق میان هردو نامزد تقریباً نهایی شده است

کابل (پژواک، ٢٢ سنبله ٩٣): حامد کرزی رييس جمهور افغانستان؛ پس از دیدارهای جداگانه با هردو نامزد ریاست جمهوری، آرزومندی کرد که تا دو روز آینده، هردو نامزد به توافق نهایی برسند.

در یک خبرنامه که از ارگ انتشار يافته، از زبان کرزی گفته شده است که در گفتگوهای امروز میان دو نامزد، “فضای همکاری، شوق و تفاهم به بسیار خوبی دیده می شد.”

کرزی، این سخنان را در دیدارش با اعضای شورای علما ابراز داشت.

رئیس جمهور گفت: “ان شاءالله در یکی  دو روز آینده، موضوع حل و میان هردو نامزد موافقۀ نهایی می شود، که تقریباً نهایی شده است.”

شورای سراسری علما، از هردو نامزد خواسته است که اختلافات شان را از طریق مذاکره حل کنند و به زودی حکومت وحدت ملی را بسازند.

کرزی گفت: “تشویق و توصیۀ امروز علما، حتماً موضوع را تسریع می بخشد.”

شورای علما در مصوبۀ خود گفته است: “عبدالله و احمدزی، از این بیشتر مردم قهرمان و مسلمان افغانستان را به انتظار نگذارند.”

کرزی در این اواخر، چند بار بخاطر حل جنجال های انتخاباتی، با نامزدان ریاست جمهوری دیدار نموده و آنها را تشویق کرده که برای ایجاد حکومت مشترک، به یک موافقه برسند.

اما تا کنون این دیدارها دستاورد قابل توجه نداشته است.

با آنکه هردو نامزد بالای ساختن حکومت وحدت ملی به موافقه رسیده اند؛ اما روى صلاحیت های رئیس اجرائیه تا کنون صحبت ها نهایی نشده است.

  از سوی دیگر، کمیسیون انتخابات گفته است که نتایج انتخابات را به زودی اعلام خواهد کرد.

موضوعات مرتبط