شبرغان (پژواک، ٢٧ميزان٩٣): جسد يک زن به حالت حلق آويز در ولايت جوزجان دريافت شد و يک جوان به قتل رسيد.
سمونوال عبدالمنان “رؤفی” آمرامنیت قوماندانی امنیۀ جوزجان ميگويد که آقچه گل ٣٥ ساله، باشنده قریه جنگل اریغ ولسوالی مردیان بوده و تا کنون واضح نشده که روی چه دلیلی خودکشی کرده است.
رووفى به آژانس خبرى پژواک گفت که جسد خانم، بخاطر معاینات طبی به شفاخانه منتقل گردیده و علايم آلۀ اختناق در گردنش ديده ميشود.
اين مقام پوليس افزود که این زن، یک شوهر هفتاد ساله دارد و شوهرش ادعا کرده که خانمش تکليف عصبى داشت؛ امانمى توان بر اين ادعا اکتفا کرد و به همين منظور تحقيقات پوليس در زمينه ادامه دارد.
اين، نهمين زن است که درسالجارى در جوزجان يا توسط افراد مسلح و خانواده شوهرش کشته شده و يا خودکشى نموده است.
مغفرت “صمیمی” ریيس سازمان حقوق بشر جوزجان، ازين حلق آويزها ابرازنگرانی کرده، گفت که هيچ خانم و دخترى بدون کدام دليل و خشونت، حاضر نمى شود که به زندگى خود خاتمه بدهد؛ مقامات مسوول، باید عوامل آنرا شناسايى نمايند.
وى قتل خانم ها را نيز نگران کننده خوانده، گفت که اگر ارگانهاى کشفی و قضایی، در دستگيرى و محاکمۀ عاملان آن، جدی عمل کنند، از گراف قتل و خشونت ها کاسته خواهد شد.
همچنان يک جوان باشنده ولسوالی مردیان، صبح امروز پس از آنکه توسط دوتن مورد لت و کوب قرار گرفت، در شفاخانه جان باخت.
سمونوال رؤفى گفت که تاحال، علت قتل “تاغن” ٢٥ ساله معلوم نبوده و پولیس در جستجوی عاملان قضیه است و تاکنون کسى دستگير نشده است.
بسم الله یکتن از باشندگان محل گفت که آنها وقتی به محل واقعه رسیدند، اين جوان با وضعيت بد به روی زمین افتاده و دراطرافش کسی دیده نمیشد، که بعداً توسط خانواده اش به شفاخانه منتقل گرديد.