شبرغان (پژواک،٢٠ عقرب٩٣): قوماندان امنيه جوزجان مى گويد که طى درگیری مسلحانه بین نیروهای خیزش مردمی و مخالفین دولت در مربوطات اين ولايت، شش تن کشته شد و یکتن مجروح گرديد.
دراین درگیری که شب گذشته در مربوطات ولسوالی های آقچه و فیض آباد اين ولايت صورت گرفت، سه تن از باشندگان محل نیز جراحت برداشته است.
مل پاسوال فقیرمحمد جوزجانی قوماندان امنیه ولایت جوزجان گفت که درگیری، درقریه چکش ولسوالی آقچه و قریه کوکلداش فیض آباد، بین نیروهای خیزش مردمی و مخالفین مسلح صورت گرفت.
به گفته او، اين درگيرى شش ساعت طول کشید که درنتیجه آن، چهارتن ازمخالفین مسلح درفیض آباد و دو تن دیگر درقریه چکش آقچه کشته شد.
جوزجانی به این نکته نیزاشاره کرد که درمیان کشته شدگان، ملاکریم که قبلاً درتشکیل طالبان سمت ولسوال فیض آباد را داشت و اکنون به صفت والی نامنهاد طالبان در سمنگان، ایفای وظیفه مى کرد نیز کشته شده، که جسدش درمیدان نبرد باقی مانده است.
وی تصریح کرد که دراین درگیری، یک تن از منسوبین نیروهای خیزش مردمی نیز از ناحیه سر جراحت برداشته است.
به قول قوماندان امنیه، درگیری که درقریه کوکلداش صورت گرفته، مخالفین سه تن ازباشندگان محل را مجروح ساخته و ده ها راس مواشی را نیزتلف نموده اند.
ضابط خان یکتن ازباشندگان محل مدعى است که مخالفین مسلح دولت، با حمله برقریۀ کوکلداش، اموال شماری ازخانواده ها را تاراج نموده اند.
وى تصریح کرد که اکنون قریه آرامش خود را از سرگرفته و نیروهای پولیس درحالت گشت زنی درمنطقه اند.
ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان، کشته شدن ملا کریم را تایید نموده وضاحت داد که این شخص والی ولایت سمنگان نبوده و از افراد عادی آنها است.
وى به این نکته نیزاشاره کرد که طالبان دردرگیری قریه چکش ولسوالی آقچه، نورمحمد یکتن از منسوبین نیروهای خیزش مردمی را با دو تن ازمحافظینش کشته و شش تن دیگر را مجروح ساختند که این ادعای وی، ازجانب مسوولین دولتى رد شد.
اما موصوف، تاراج اموال مردم توسط طالبان مسلح را رد کرد.