Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

٢٩ تن رسماً به حيث سناتور به مشرانوجرگه معرفى گرديد

کابل(پژواک،۱۰قوس۹۳): کمیسیون مستقل انتخابات، ٢٩ عضو شوراهاى ولایتی را با توزیع تقدیرنامه ها رسماً به حیث سناتور به مشرانوجرگه معرفی نمود.

کمیسیون مستقل انتخابات ميگويد که قرار بود از ٣٤ ولايت، يک يک عضو شوراى ولايتى به مشرانوجرگه معرفى شوند؛ اما پنج تن به علت مشکلات امنيتى و اينکه در ولايات شان، انتخابات هيئت ادارى صورت نگرفته، باقى مانده اند.

عبدالرحمن هوتکی سرپرست کميسيون، طى نشست خبری در کابل گفت که امروز براى ٢٩ تن، تقدیرنامه توزيع گرديد و به اين ترتيب، آنها رسماً به حیث سناتور به مشرانوجرگه معرفی شدند.

وى افزود که کمیسیون با توزیع تقدیرنامه ها، آخرین مسوولیت خود را ادا کرد.

اعضاى مشرانوجرگه ١٠٢ تن ميباشند، که ثلث آن از سوى رييس جمهور به شکل انتصابى معرفى ميگردد.

يک ثلث ديگر، از طريق انتخابات شوراى ولسوالى ها به مشرانوجرگه راه پيدا ميکند؛ اما در دوره هاى گذشته، انتخابات شوراهاى ولسوالى صورت نگرفته و اين تعداد، از شوراهاى ولايتى به جرگه معرفى شده اند.

در صورتى که بازهم انتخابات شوراهاى ولسوالى برگزار نشود، يک ثلث ديگر نيز از ٣٤ ولايت، به مشرانوجرگه راه مى يابند.

سرپرست کميسيون مستقل انتخابات گفت که آنها مکلف بودند که زمينۀ برگزارى انتخابات رياست جمهورى وشوراهاى ولايتى را به شکل معیاری وقابل قبول برای همه مردم کشورمساعد کنند؛ اما نهادهای ناظر، در کارشان درست عمل نکرده و از آزادی بیان سوء‌ استفاده نمودند.

وی، برای پیشرفت کشور، گزینش افراد شایسته را در هرنوع انتخابات  ضروری  دانسته، علاوه کرد: “ما به تعهدات خویش عمل کردیم و در مرکز و ولایات تحقیق انجام دادیم و کسانى را که در تخطى و تقلبات انتخاباتى دست داشتند، دستگير نموديم.”

محمد علم ایزدیار سناتور ولایت پنجشیر که تقديرنامه اخذ نموده، گفت: “ما در دو دور قبلی مشرانوجرگه، نتوانستيم يک قانون خوب ايجاد کنيم که عليه فساد ادارى مبارزۀ جدى صورت بگيرد؛ اما اين بار ميخواهيم که قانون خوبى داشته باشيم تا گليم فساد برچيده شود.”

Related Topics

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر