زبان

برخى وکلا از مديريت ضعيف ولسى جرگه انتقاد کردند

توسط خواجه بصیر فطری

سپتامبر 28, 2015 - 5:09 ب.ظ

Views: 43

کابل (پژواک،۶میزان۹۴): برخی اعضای ولسی جرگه، هیئت اداری و به خصوص رییس این جرگه را به نداشتن مدیریت قوی و معامله های پنهانی متهم کرده، مدعى شدند که اعضاى هیئت اداری مصروف تجارت های شخصی هستند.

اما رییس اين جرگه، ضمن انتقاد از حضور کمرنگ نمایندگان در مجلس می­گوید که هیئت اداری، هيچ معامله پنهانى را انجام نداده است.

گل پادشاه مجیدی نماینده پکتیا در این جرگه، ضمن انتقاد بر رهبری ولسی جرگه گفت: "بدبختانه ولسی جرگه مدیریت قوی نداشته، رهبری در بزنس ها(تجارت هاى) خود مصروف هستند."

وی نبود مدیریت قوی ولسى جرگه را دلیل بی­توجهی حکومت به قوه مقننه دانسته و خطاب به رييس مجلس افزود: "چرا سفر امریکاى شما کنسل شد؟ ۳۰۰ ملیشه یا اربکی که شما دارید، در کجا است و چرا از مصوبات مجلس دفاع نکردین."

مجیدی افزود: "چرا مجلس در برابر وضعیت کنونی کشور، از صلاحیت های قانونی خود استفاده نمی کند؟ تازمانی که سه قوه از فساد پاک نشود، مشکل است که وضعیت بهبود پیدا کند."

زمرک پادخوابی نیز بر هیئت اداری انتقاد کرده گفت: "حکومت ناکارا است ولسی جرگه چه کرده؟ وزرایى که قناعت مردم را فراهم نکرده اند، چرا استیضاح نمی شوند؟ در روز قیامت دست مردم و گريبان ما خواهد بود."

وی افزود: "ملت بی چاره شده، هر ولایت در مصیبت است، باید ما نمایندگان مردم، مسوولیت خود را ادا کنیم؛ هدف ما تخریب حکومت نیست."

وی خطاب به هیئت اداری کرده گفت: "معامله هاى پنهانى را بس کنید، تصمیم جدی بگیريد؛ فساد اخلاقی، اختطاف، زورگویی در کابل افزایش یافته، ما که همه در کابل هستیم، وضعیت به این گونه است، کی تاکنون آمده جلو این همه را گرفته است."

محمدعارف رحمانی، ضمن انتقاد بر هیئت اداری و شماری از نمایندگان گفت: "پارتی و قوم بازی را متوقف کنید، اگر این سقف خراب شود همه ما متضرر خواهیم شد."

محمد عبده نماینده مردم بلخ نیز از هیئت اداری انتقاد کرد و گفت: "چرا وزیرانى که کارهای درست نکرده اند استیضاح نمی شوند؟.... چرا هیئت اداری برخی نمایندگان را وادار به گرفتن امضاى شان از فورم استیضاح می کنند؟"

وى نيز مدعى شد که برخى مقام‌هاى حکومت، هيچ کارى نکرده اند و بايد استيضاح شوند.

عبده بر رییس انتقاد کرده گفت: "چرا در برابر عدم معرفی وزیر دفاع خاموش هستی؟ امکان دارد که سرپرست وزارت دفاع، مسوولیت تحویل دهی تجهیزات و امکانات دولت به مخالفین را داشته باشد."

login or register a new account.