زبان

مسوولين امنيتى از قتل ده ها مخالف مسلح در کندز خبر داده اند

کندز (پژواک،١٠حمل ٩٥): مسوولين امنيتى ميگويند که در يک عمليات ويژۀ نيروهاى امنيتى با حمايۀ هوايى ناتو، در مرکز و ولسوالى دشت ارچى کندز ٣٨ مخالف مسلح کشته شده و ٦٠ تن ديگر شان زخم برداشته اند؛ اما طالبان اين ادعا را رد ميکنند.

مسوولين امنيتى ميگويند که اين عمليات تصفيوى، باتشريك مساعى نيروهاى پوليس ملى، نظم عامه، اردوى ملى، امنيت ملى و پوليس محلى و نيروی هوايی ناتو در نقاط مختلف کندز، از پنج روز بدينسو راه اندازى شده است .

دگرمن غلام حضرت کريمی سخنگوی فرقه ٢٠ پاميردر شمالمشرق کشور، به آژانس خبرى پژواک گفت که  عمليات تصفيوی در ساحات تلوکه، قريه اتمانزی، ازبک های مرکز کندز و ولسوالی دشت ارچى ادامه دارد.

وى علاوه کردکه درنتيجه اين عمليات، در ٢٤ ساعت گذشته  ٣٨ مخالف مسلح کشته شده و ٦٠ تن ديگر زخمی گرديده اند و شمارى از وسايط مخالفان مسلح نيز تخريب گرديده، که جسد کشته شدگان در ميدان جنگ بجا مانده و به افراد ملکی آسيب نرسيده است.

 به گفته مسوولين امنيتى، اين عمليات تا پاكسازى تمامى نقاط اين ولايت از وجود مخالفين دولت ادامه خواهدداشت.

اما ذبيح الله مجاهدسخنگوى طالبان در يک پيام کتبى، با رد اين ادعاها گفته است که به آنها هيچگونه تلفات وارد نشده و نيروهاى امنيتى پيشروى نيز نداشته اند.

وى افزود که دراين درگيرى ها شمارى از نيروهاى امنيتى کشته و زخمى شده اند و چند رينجرآنها به دست طالبان افتاده است.

باشندگان كندز با استقبال از راه اندازى عمليات تصفيوى نيروهاى امنيتى ميگويند که چنين عمليات ها ميتواند در تامين امنيت اين ولايت  اثرگذار باشد؛ اما بايد تلاش شود تا به افراد مُلکى آسيب نرسد.

فيروز باشندۀ منطقه آلچين درشهرکندز گفت: "دوشب و دو روز ميشه كه از فيرهاى مرمى خواب نداريم؛ ميترسيم كه ده خانۀ ما راكت نخوره و اولادهاى ما ازبين نروه."

گفتنی است که از شروع عمليات، دو هزار خانواده در اين ولايت از مناطق مختلف بيجاشده اند.

login or register a new account.