زبان

وزارت دفاع: در يک هفته صدها مخالف مسلح دولت کشته شده اند

کابل (پژواک، ۱۸ اسد۹۵): وزارت دفاع، از ادامۀ ١٩ عمليات در ١٣ ولايت کشور خبر مى دهد و مدعى است که در يک هفتۀ گذشته، حدود ٧٠٠ مخالف مسلح دولت در سطح کشور کشته و زخمى شده اند.

تورنجنرال محمد حبیب حصاری ريیس اوپراسیون وزارت دفاع ملی، امروز در نشست خبری در کابل گفت که ١٩ عمليات پلان شدۀ نيروهاى دولتى در ولايات ننگرهار، کنر، لغمان، پکتیکا، پکتیا، خوست، کندهار، زابل، هلمند، غور، فراه، کندز و تخار بر ضد مخالفين مسلح دولت جریان دارد.

به گفته او، در یک هفته گذشته در مناطق مختلف کشور ۵۱۸ مخالف مسلح دولت کشته و ۱۸۸ تن ديگر آنان زخمى شده اند.

موصوف گفت که بيشتر اين تلفات در ولايات ننگرهار، هلمند و کندز وارد شده و طى آن ۴۳ تن از مخالفين مسلح بازداشت شده اند.

وى بدون ارايه جزييات افزود که در يک هفته گذشته، به نيروهاى دولتى نيز تلفات وارد شده؛ اما اندک مى باشد.

موصوف یادآور شد که وضعیت امنیتی در کشور، طوری نیست که برخى ها آن را وخيم مى دانند.

به گفته او تنها در ولایت هلمند، وضعیت امنيتى نسبتا نگران کننده است؛ اما نیروهای تازه نفس دولتى، به اين ولايت فرستاده شده و ابتکار عمل به دست اين نیروها است.

به باور وی، مسیر گرشک-لشکرگاه در هلمند که قبلاً به روی ترافیک مسدود بود، باز شده و ساحه چاه انجیر لشکرگاه مرکز اين ولايت نيز تحت کنترول نیروهای امنیتی و دفاعی کشور در آمده است.

اين مقام بلندپايۀ وزارت دفاع ملى در ادامه گفت که حملات مخالفين مسلح در هلمند و برخی نقاط دیگر کشور، به دليلى بيشتر شده است تا تمرکز نیروهای دولتى در شرق کشور کمتر شود.

مخالفين مسلح دولت، تا حال در مورد اين اظهارات وزارت دفاع چيزى نگفته؛ اما از کشته شدن شمار زيادى از نيروهاى دولتى طى هفتۀ گذشته ادعا کرده اند.

login or register a new account.