Language

دولت افغانستان حمله تروریستی لندن را محکوم کرد

کابل( پژواک، ۱۴جوزا ۹۶): دولت افغانستان، با محکوم کردن حمله ترروریستی در لندن خواستار بسیج همه کشورها در مبارزه با تروریزم و فشار جدی بر کشورهای حامی این پدیده شده است.

دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری در خبرنامه یی که به دسترس آژانس خبری پژواک قرار گرفته، گفته است که با دولت افغانستان با مردم ودولت بریتانیا بخاطر حمله مرگبار شب گذشته در لندن ابراز همدردی می کند..

شب گذشته یک موتر در "لاندن بریج"، پل مشهور مرکز لندن به میان عابران پیاده راند و سپس سرنشینان موتر که سه تن بودند با چاقو به مردم در محله "بارو مارکت" حمله کردند. پولیس بریتانیا این حمله را "تروریستی" خوانده و گفته است که حداقل هفت تن در این رویداد کشته و ۴۸ تن دیگر زخمی شده اند.

در خبرنامه ریاست جمهوری افغانستان آمده است که تروریزم که اکنون تحرک جهانی پیدا کرده‌است در هر گوشۀ جهان از طریق اعمال جنایت‌کارانه، مردم را هدف قرار داده و نظم عامه را برهم می‌زند.

login or register a new account.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر