Language

۱۰ مخالف مسلح دولت در دایکندی کشته شدند

نیلی(پژواک،۵جوزا۹۸): در درگیری میان نیروهای امنیتی و طالبان مسلح در ولسوالی کجران ولايت دايکندى، ۱۰ طالب کشته و ۳ تن دیگر شان مجروح شده اند.

غلام سخی غفوری قوماندان امنیه ولایت دایکندی، به آژانس خبری پژواک گفت که این درگیری ساعت ۱۲ شب گذشته زمانی رخ داد که یک گروه ۲۰۰ نفری از طالبان مسلح، بالای پوسته های نیروهای امنیتی درساحات مناره ولسوالی یاد شده حمله کردند.

وی افزود که درگیری میان هر دو طرف، تا ساعت ۳ صبح امروز ادامه داشت که طبق آمار های اولیه بیش از ۱۳ طالب مسلح کشته و زخمی شدند.

او علاوه کرد که در این درگیری ۲ تن از سربازان امنیتی نیز زخم برداشته اند.

اما غیرت علی جواهری وکیل شورای ولایتی دایکندی، به پژواک گفت که در نتیجه این درگیری ۱۳ طالب مسلح کشته و ۷ تن دیگر زخمی شده اند.

همچنان او علاوه کرد که ۲ پولیس محلی و ۲ تن از اردوی ملی نیز زخمی شده اند.

کجران از ولسوالی‌های نا امن دایکندی می باشد که به دلیل هم مرز بودن با ولایات نا امن هلمند، غور و ارزگان ، گروه طالبان هرازگاهی تهاجمات شان را از نوارمرزی های متذکره انجام می‌دهند.

login or register a new account.

Related Topics