ميمنه، شبرغان(پژواک، ٤ سنبله ٩٨): در سه رويداد جداگانه در ولايات فارياب و جوزجان، دو زن و يک منسوب پوليس ملى کشته شده اند.
علی محمد سرپرست قوماندانی امنیۀ شیرین تگاب، به آژانس خبرى پژواک گفت که طالبان مسلح شب گذشته یک زن را در قریه تورت کول بلوچ ولسوالى شيرين تگاب ولايت فارياب تیرباران کردند.
موصوف افزود که افراد مسلح وابسته به گروه طالبان، دیشب به منزل رحمت الله نام داخل شده خانم او را تیرباران کرده اند.
به گفتۀ وى، مقتول ۸ فرزند به شمول ۳ پسر و پنج دختر داشت؛ شوهرش در مزار شریف به سر می برد.
موصوف افزود که تاهنوز انگيزه قتل اين زن معلوم نيست.
اما يک تن از قوماندانان طالبان در شیرین تگاب، در يک تماس تيلفونى به آژانس خبرى پژواک، تيرباران اين زن از سوى افراد شان را رد کرد.
وى گفت اين زن که متهم به بدکارگى بود، احتمال زياد دارد که از سوى اقاربش کشته شده باشد.
همچنان به اساس يک خبر ديگر؛ يک دخترشانزده ساله باشندۀ ولسوالی قُرغان ولایت فاریاب، شب گذشته نسبت عوامل نامعلومی خودکشی نمود.
سمونیارعبدالواحد وجدان قوماندان امنیه ولایت جوزجان، به پژواک گفت که این واقعه در ولسوالی قُرغان ولایت فاریاب اتفاق افتاده که قضیه مورد پیگرد پولیس این ولسوالی قراردارد.
وى افزود: «قراراطلاعات واصله این دختر نسبت مشکلی که در محیط خانه داشته، مرگ موش خورده و ما بیشترازاین در مورد قضیه چیزی نمی دانیم، جزییات قضیه برای ما واضح نیست و پولیس قوماندانی قُرغان نیز موضوع را با ما درمیان نگذاشته است.»
داکترفرید عزیزی معاون صحت عامه ولایت جوزجان گفت که صبح امروز، دختری که در حالت کوما قرارداشت، از ولسوالی قُرغان ولایت فاریاب توسط برادرش به شفاخانه انتقال داده شد.
به گفته وى اين دختر، براى ده دقيقه زنده بود؛ اما وضعيتش خراب بود و جان باخت.
login or register a new account.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP