محمودراقی (پژواک، ۲۴ میزان ۹۹): یک پسر نوجوان در کاپیسا خود را حلق آویز کرده و افراد مسلح ناشناس دراين ولايت، یک شاگرد مکتب را کشته اند.
مقام های محلی ولایت کاپیسا میگویند که یک پسر ۱۶ساله در ولسوالی حصه اول این ولایت، خود را حلق آویز کرده و به زندگی اش پایان دادهاست.
قیس قادری سخنگوی والی کاپیسا، به آژانس خبری پژواک گفت که این رویداد، ساعت ۶:۳۰ شام گذشته در مربوطات قریه اُشترگرام ولسوالی حصه اول این ولایت، رخ دادهاست.
به گفتۀ قادری، تاکنون انگیزۀ این خودکشی روشن نیست و بررسی های پولیس دراین زمینه آغاز شده است.
به اساس یک خبر دیگر،افراد مسلح ناشناس یک شاگرد مکتب رادر مرکز کاپیسا کشته اند.
عبدالشایق شورش سخنگوی پولیس کاپیسا گفت که شب گذشته، یک پسر جوان به نام مصطفی که شاگرد صنف دوازدهم لیسه محمودراقی و باشنده فیض علی خیل ولسوالی حصه دوم کوهستان بود، از سوی افرادمسلح ناشناس در منطقه قلعه سیدخان مربوط مرکز کاپیسا، باضرب مرمی کشته شده است.
به گفتۀ شورش، علت و انگیزۀ این رویداد معلوم نیست؛ اما درپیوند به این قضیه ۳ تن بازداشت شده و بررسی ها از سوی پولیس نیز آغاز گرديده است.
login or register a new account.