Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

نمایندۀ ملکی ناتو نیز با “دل اندوهگین” از افغانستان خارج شد

کابل (پژواک، ۶ سنبله ۱۴۰۰): ستیفانو پونتی کوروو نمایندۀ ملکی ناتو در افغانستان، روز گذشته گفته است که افغانستان را با "دل اندوهگین"، برای همیشه ترک کرد.

وی ضمن این اظهارات در صفحۀ تویتر، از متحدان و شرکای ناتو به خاطر همکاری در روند اخراج مردم از افغانستان، ابراز تشکر کرده و گفته است که باوجود مشکلات، در بخش اخراج هزاران تن از افغانستان سهم مهم داشت.

این در حالی است که طالبان به تاریخ ۲۴ اسد، شهر کابل را تصرف کردند و پس از آن، هزاران افغان از این کشور خارج شده اند.

قابل یادآوریست که اکنون نیز برخی نیروهای امریکایی، در میدان هوایی کابل مستقراند و روند خروج افغان هایی که قبلاً با آنها در افغانستان کار کردند را بر عهده دارند.

قرار است تا تاریخ ۳۱ برج اگست سال جاری، تمام نیروهای خارجی از افغانستان خارج شوند.

Related Topics

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر