Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

يک بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در افغانستان، جان باخته است

کابل (پژواک، ٥ ميزان ١٤٠٠): وزارت صحت عامه می‌گويد که در ٢٤ ساعت گذشته، ١٩ تن به ويروس کرونا مصاب شده و يک تن ديگر جان باخته است.

بر اساس آمار نشر شدۀ وزارت صحت عامه؛ در یک شبانه روز گذشته، آزمایش کروناى ٢٠٥ تن انجام شده، که نتيجۀ آزمايش ١٩ تن شان مثبت می‌باشد.

به نقل از منبع؛ با ثبت این آمار، تعداد مبتلایان به این ویروس در افغانستان، به ١٥٥٠٩٣ تن افزایش یافته است.

در جدول نشر شده، آمده است که ٩ تن در کندهار، ٥ در زابل، ٢-٢ در نيمروز و ننگرهار و يک تن در ولايت بدخشان، به ويروس کرونا مصاب شده اند.

بر اساس معلومات منبع، در یک شبانه روز گذشته، ١٤٤ تن از بیماران کرونایی، دوباره صحت یاب شده و شمار مجموعی بهبودیافته‌های اين بيمارى نیز به بیش از ١٢٤٠١٣ تن رسیده است.

همچنان وزارت صحت گفته است که در ٢٤ ساعت گذشته، يک تن در اثر ابتلا به (کوید- ۱۹) فوت کرده و از آغاز شيوع ويروس کرونا تاکنون در افغانستان، شمار مجموعی جان‌باختگان از اثر این بیماری، به ٧٢٠١  نفر رسیده است.

به اساس گزارش‌های منتشره؛ تاکنون در تمام جهان، بيش از ۲٣٢ ميليون تن به ويروس کرونا مبتلا شده و  بيش از  ٤،٧ ميليون تن فوت نموده اند.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر