Language

عواید شاروالی پلخمری نسبت به سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته‌است

پلخمری (پژواک، اول جوزا ۱۴۰۱): مسؤولین شاروالی پلخمری می‌گویند، عواید این اداره به دلیل محدودیت‌های کرونایی و تحولات سیاسی، نسبت به سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته‌است.

مولوی محمدانور مستقیم شاروال پلخمری در یک مصاحبه ویژه با پژواک گفت، در راستای جمع آوری عواید ملکیت‌های مربوط شاروالی، به گونۀ جدی تلاش‌ می‌کنند.

وی می‌گوید، در چند ماه اخیر ۶۸ هزار هشت صد و ۲۱هزار ۹۷ افغانی عواید به‌دست آمده‌است.

اما وی می‌گوید، نسبت به سال گذشته، به دلیل محدودیت‌های کرونایی، تحولات سیاسی و تاخیر کاروبار تجارتی، سطح عواید این اداره کاهش یافته‌است.

به گفتۀ او، جهت بلند بردن عواید در شهر، غرفه‌ها ایجاد نموده و به دستفروشان نیز محلاتی را مشخص نموده‌اند.

همچنان یک تن ار مامورین جمع‌آوری عواید این شاروالی به شرط عدم ذکر نامش در گزارش به آژانس خبری پژواک گفت، در سال ۱۳۹۹ در حدود ٧٥٠٥٦٦٢٥ عواید جمع‌آوری نموده‌ بودند؛ اما در سال ۱۴۰۰ ش، سطح این عواید به ٦٨٨٠٢١٩٧ افغانی کاهش یافته که ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

از سوی دیگر، حمید‌الله یک تن از موبایل فروشان در شهر پلخمری به آژانس خبری پژواک گفت، در گذشته به شاروالی ۵۰۰ افغانی کرایه می‌داد، اما اکنون برایش غرفه داده شده و ۲۰۰۰ افغانی کرایه می‌پردازد.

او می‌گوید: «شاروالی جهت بلند بردن عواید خود، این کار را انجام داده‌است؛ اگر بازار فروش خوب باشد، پس مشکلی نیست، اما اگر بازار نباشد، به این اندازه کرایه داده نمی‌توانیم.»

مسؤولین شاروالی پلخمری می‌گوید، در این شهر ۹۰۰ غرفۀ خاصی ساخته اند که با این کار، سطح عواید شاروالی بلند و نظم شهری نیز تامین خواهد شد.